Τηλεοπτικά τύμπανα πολέμου

Νωρίτερα από ποτέ τα τηλεοπτικά στρατόπεδα δηλώνουν ετοιμότητα και πριν η πανδημία σταθεί εμπόδιο αλλά και πριν φουντώσει ο ανταγωνισμός ρίχνουν το «βαρύ πυροβολικό» στη μάχη

της Αφροδίτη Γραμμέλη

Είναι η χρονιά των μεγάλων εκπλήξεων, των πιο δυνατών μονομαχιών και φυσικά των ανατροπών. Από τα τέλη του μήνα η σεζόν κάνει έναρξη, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από τις άλλες χρονιές. Ο ΣΚΑΪ είναι ο σταθμός ο οποίος φουλάρει τις μηχανές του και ετοιμάζεται να μπει πρώτος στον ανταγωνισμό με τακτική αιφνιδιασμού.

Αυτό το Σάββατο, στις 5.30 το πρωί θα κάνει πρεμιέρα ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα» ενώ μία εβδομάδα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου έρχεται το πρώτο live του «Big Brother». Ουσιαστικά αυτό θα σημάνει και την εκκίνηση καθώς από την Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινά σχεδόν όλο το πρόγραμμα του σταθμού.

Συγκεκριμένα, επιστρέφουν οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου με το «Σήμερα», οι «Αταίριαστοι» μειωμένοι κατά μισή ώρα ενώ ποδαρικό στην καθημερινή ψυχαγωγία θα κάνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με νέα εκπομπή μαγειρικής από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 11.30. Στις 12 ακριβώς θα ξεκινά η εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και με συνεργάτες τους Μάνο Μαγιάτη, Παναγιώτη Χατζηδάκη και Μάρτζυ Λαζάρου. Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της σεζόν για το κανάλι το οποίο αφενός θα υποστηρίζει τις εκπομπές του σταθμού αφετέρου θα δοκιμάσει να αποκαταστήσει μία ζώνη τραυματισμένη από τις περσινές αστοχίες.

Επιστροφή και για το ριάλιτι μόδας «My style rocks» με την Κατερίνα Στικούδη, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 17.00 αμέσως μετά το «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά το οποίο προς το παρόν προετοιμάζεται και θα «εισβάλλει» λίγο αργότερα.

stikoudi

Το βράδυ στις 21.00 αρχίζει η προβολή του νέου κύκλου της σειράς «Οκτώ λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου με δίωρη διάρκεια. Θα το διαδέχεται στις 23.00 η προβολή του «Big Brother» με επεισόδιο, το οποίο θα προβάλλει μονταρισμένο υλικό από την ζωή των παικτών στο σπίτι.

bigbrother_2

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» να επιστρέφει στις επάλξεις της ενημέρωσης και να ακολουθεί το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά στις 10. Επιστροφή και για τα καθημερινά τηλεπαιχνίδια και συγκεκριμένα για το «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μακρυπούλια και το «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου. Μία εβδομάδα αργότερα έρχονται στο πρόγραμμα η νέα καθημερινή σειρά «Ηλιος» και φυσικά ο δεύτερος κύκλος της πολυαναμενόμενης σειράς «Αγριες Μέλισσες». Ακολουθούν και οι νέες εβδομαδιαίες σειρές του σταθμού, «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο, «Το Καφέ της Χαράς» αλλά και η «Φαμίλια».

Ο Alpha κάνει εκκίνηση στις 7 Σεπτεμβρίου με το «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στις 8.30 και ακολουθεί η νέα πρωινή εκπομπή «Ωρα για Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη στις 11 το πρωί. Στις 12 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στις επάλξεις το «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» και λίγο αργότερα το «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εντός του μήνα ενεργοποιείται το σύνολο του προγράμματος με τις σειρές, τα ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια του προγράμματος όπως το «Bachelor», ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» με τον Εκτορα Μποτρίνι, το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, την δραματική σειρά «Αγγελική», το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πολλές εκπλήξεις.

gntm

Φουλ επιστροφή και για το ημερήσιο πρόγραμμα του Star. Από τις 9 το πρωί στις 7 Σεπτεμβρίου μπαίνουν στο πλατό οι εκπομπές: «Στη Φωλιά των Κου Κου», «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Shopping Star» και «Ο τροχός της τύχης». Για λίγο αργότερα προγραμματίζεται ο τρίτος κύκλος του «Greece’s Next top model» στη ζώνη prime time.
Στα μέσα Σεπτέμβρη θα κάνει πρεμιέρα και το μεγαλύτερο μέρος των εκπομπών του Open. Επιστροφή για Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε», για το «Style me up» και οσονούπω και για το «Just the two of us» με τον Νίκο Κοκλώνη.

Στα τέλη του μήνα έρχονται οι νέες σειρές της ΕΡΤ αλλά και το πρόγραμμα του Mega με την Δανάη Μπάρκα να κάνει ποδαρικό στην πρωινή του σταθμού με νέο μαγκαζίνο.

Danai_Mparka
Πηγή:Protothema.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours