«Τελεσίγραφο» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Αν δεν ανέβουν τα νούμερα, το «Pop Up» θα γίνει παρελθόν

Τα μονοψήφια νούμερα της εκπομπής «Pop Up» έχουν φέρει μεγάλη γκρίνια στον σταθμό

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha, καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον Νίκο Μουτσινά αλλά από χθες και τη Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τους Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Τρύφωνα Σαμαρά στο «Style me up» του Open.

Τα μονοψήφια νούμερα της εκπομπής «Pop Up» έχουν φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη γκρίνια στον σταθμό, ενώ υψηλόβαθμα στελέχη αλληλοκατηγορούνται για άστοχες επιλογές αναφορικά με την εκπομπή της Παπαγεωργίου! Φήμες θέλουν να έχει ήδη χτυπήσει το πρώτο καμπανάκι στους υπευθύνους της εκπομπής για αλλαγή δημοσιογράφων μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ επιθυμία των υπευθύνων είναι να παίζονται στην εκπομπή πρωτογενή θέματα και να σταματήσει η αναπαραγωγή ρεπορτάζ άλλων εκπομπών.

Η Ελεάννα Τρυφίδου ήταν η πρώτη σημαντική αλλαγή που έγινε για να πάρει τα πάνω του το «Pop Up» αλλά, όπως και να έχει, στο στούντιο Pro επικρατεί έντονος προβληματισμός. Αν δεν ανεβούν, λοιπόν, τα νούμερα, μην εκπλαγείτε αν στο τέλος του έτους η εκπομπή αποτελέσει παρελθόν και η Ηλιάνα αξιοποιηθεί σε άλλα projects. Πολλοί υποστήριζαν στον σταθμό ότι είναι εύκολο να «στήσουμε τη νέα Μενεγάκη» με πολύ λιγότερα χρήματα επενδύοντας στην Παπαγεωργίου, όμως η πραγματικότητα είναι άλλη.

Η Ηλιάνα με τη θητεία της στο μόντελινγκ και στο «GNTM» είναι δυνατή εμπορικά στο γυναικείο κοινό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την εμπορική δύναμη της ωραίας Ελένης. Και όπως λέει και ο Νίκος Μουτσινάς, όταν απουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη από τη μικρή οθόνη είναι σαν να λείπει από τη λέξη τηλεόραση το γράμμα «Τ». Οπως και να έχει πάντως, στον Alpha δεν έχουν περιθώρια για άλλους «πονοκεφάλους», ειδικά ύστερα από όσα έχουν συμβεί με Μάνεση και Μελέτη στην εκπομπή «Ωρα για Μελέτη».

Πηγή:pressone.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours