Τα τηλεοπτικά προγράμματα που αναζητήθηκαν περισσότερο μέσα στο 2019

Τα τηλεοπτικά προγράμματα που αναζητήθηκαν περισσότερο μέσα στο 2019

Είθισται στο τέλος κάθε χρονιάς η Google να δίνει στη δημοσιότητα ενδιαφέροντα στοιχεία από τις αναζητήσεις των χρηστών της.

Την προηγούμενη χρονιά το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κριτή του GNTM ήταν το νούμερο ένα της σχετικής λίστας. Ποια ήταν όμως τα τηλεοπτική προγράμματα που αναζήτησαν οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου;

Η λίστα περιέχει πολλά εκπλήξεις. Στην πρώτη θέση των αναζητήσεων είναι το ριάλιτι Power of Love. Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μπορεί να μην σημείωσε ικανοποιητικές επιδόσεις σε τηλεθέαση ωστόσο το ενδιαφέρον του κοινού ήταν αυξημένο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η σειρά Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1. Η σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου είναι η επιτυχία της χρονιάς αφού κάθε επεισόδιο σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου ήταν από τα πρόσωπα που αναζητήθηκαν περισσότερο μέσα στο 2019.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η σειρά Έρωτας Μετά που μεταδίδεται στον ALPHA. Tην πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η σειρά Φτερωτός Θεός και το ριάλιτι My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Η πρώτη δεκάδα

1. Power of Love – ΣΚΑΪ

2. Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1

3. Έρωτας Μετά – ALPHA

4. My style rocks – ΣΚΑΪ

5. Φτερωτός Θεός – ΣΚΑΪ

6. Η Επιστροφή – ΑΝΤ1

7. Κόκκινο Ποτάμι – Open Beyond

8. 8 Λέξεις – ΣΚΑΪ

9. Survivor 3 – ΣΚΑΪ

10. Κράτα μου το χέρι – ALPHA

About Post Author

+ There are no comments

Add yours