Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μπορεί να είναι από τα μεγάλα ονόματα στον χώρο του στην Ελλάδα ωστόσο όπως εξομολογήθηκε η οικονομική κρίση τον επηρέασε αρκετά.

Σε συνέντευξή του εξήγησε πώς αντιμετώπισε αυτά τα δύσκολα χρόνια. Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση που παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

Σας επηρέασε η οικονομική κρίση;

Όταν προέκυψε η οικονομική κρίση, ο καθένας έκανε τις επιλογές του. Κάποιος έπαθε κατάθλιψη, άλλος κυνήγησε φακελάκια και κάποιοι άλλου δούλεψαν πολύ. Εγώ σε αυτά τα δέκα χρόνια αμειβόμουν διαρκώς λιγότερο και εργαζόμουν διαρκώς περισσότερο.

Έφτασα την τελευταία επταετία να δουλεύω επτά μέρες την εβδομάδα. Καθημερινά ραδιόφωνο και το σαββατοκύριακο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και με δελτίο. Αυτό ήταν το δικό μου αντίδοτο στην κρίση. Είμαστε σε ένα επίπεδο που μπορούμε πλέον να επιλέγουμε τι θα κάνουμε.

Έχετε κάνει λάθη;

Πάρα πολλά και τα αναγνωρίζω όλα. Έμαθα μέσα από αυτά. Δεν θα εστιάσω στο ποια είναι, απλώς εύχομαι όσα χρόνια μου απομένουν στη δημοσιογραφία να λιγοστεύουν τα λάθη.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours