Τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών για την αλλαγή του χρόνου

Από το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς μέχρι… όσο πάει.

ALPHA

22.00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα
Για κάτι λιγότερο από τρεις ώρες, θα προβληθεί το εορταστικό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, με guest star την Καίτη Γαρμπή η οποία θα υποδυθεί τον εαυτό της και θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες της.

ΕΡΤ1

22:00 «Το τανγκό των Χριστουγέννων»
Του Νίκου Κουτελιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γιάννη Στάνκογλου, Αντίνοο Αλμπάνη και Βίκυ Παπαδοπούλου. Η ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, μας μεταφέρει στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και στα όσα διαδραματίζονται στο στρατόπεδο Βάτη στον Εβρο εν όψει της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

00:05 «Jukebox»
Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μουσικό κουτί» μας κρατούν συντροφιά για τέσσερις ολόκληρες ώρες, με εκλεκτούς καλεσμένους: Η Νατάσα Μποφίλιου με τον Φοίβο Δεληβοριά, οι ΠΥΞ ΛΑΞ με τον Στέλιο Διονυσίου, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Θηβαίος με την Τζώρτζια Κεφαλά, ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Μανώλης Φάμελλος με την Πέννυ Μπαλτατζή και τη Nalyssa Green ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και υποδέχονται τη νέα χρονιά.

ΕΡΤ2

22.30 Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ
Το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ θα συνδεθεί ζωντανά με τον χώρο του ιδρύματος για να μεταδώσει τις εκδηλώσεις του για την Πρωτοχρονιά, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με παρουσιάστρια τη Νάντια Κοντογεώργη. Στις 12 τα μεσάνυχτα θα προβληθεί το σόου των πυροτεχνημάτων και των συντριβανιών στο ΚΠΙΣΝ. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν, επίσης, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και οι Θοδωρής Βουτσικάκης, Βάσια Ζαχαροπούλου και Νάντια Κοντογεώργη στο τραγούδι.

ΕΡΤ3

00.00 Ελένη Τσαλιγοπούλου και «Πριγκηπέσσα»
Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου, το τρίτο κανάλι της ΕΡΤ υποδέχεται το 2021 με την μεγάλη ερμηνεύτρια και το μουσικό σχήμα, σε μια δική του παραγωγή. Εκεί θα ακουστούν παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, με τη συμμετοχή της Μαίρης Δούτση, του Χρήστου Μαστέλλου και της Μαρίας Φραγκούλη.

ERTFLIX

Μέσα από το ertflix.gr και την υβριδική τηλεόραση, θα είναι διαθέσιμη η συναυλία του Robbie Williams στο Palladium του Λονδίνου, τον Νοέμβριο του 2013, όπου ερμηνεύει για μια ώρα δικά του τραγούδια και εκείνα που έγραψε σε συνεργασία με τον Guy Chambers. Μαζί του στο stage η Lily Allen, o Rufus Wainwright και η Miss Piggy του Muppet Show.

MEGA

21.50 Πρωτοχρονιά στο Mega με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά
Για τρεις ώρες ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής και η γνωστή παρουσιάστρια -που επιστρέφει στο «γυαλί» μετά από αρκετό καιρό- θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους για ένα μουσικό πρόγραμμα με «κέφι και ευχές για μία διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα χρονιά», όπως αναφέρει το κανάλι στην ανακοίνωσή του. Μαζί τους ο Κώστας Μακεδόνας, η Στεφανία Ρίζου αλλά και φίλοι των δύο παρουσιαστών.

OPEN

22.00 Just The 2 Of Us (best of)
Με τις καλύτερες εμφανίσεις στο μουσικό show θα αλλάξει χρόνο το «ανοιχτό κανάλι», σε μια ειδική εκπομπή. Εκεί θα παίζουν non stop τραγούδια από τους Δέσποινα Βανδή, Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Ελένη Φουρέϊρα, Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρη Πανταζή, Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη, Κώστα Καραφώτη, Snik, Madclip, Ζόζεφιν και Γιώργο Θεοφάνους.

ΣΚΑΪ

22.15 Στην Υγειά μας ρε παιδιά
Το κανάλι του Νέου Φαλήρου και ο Σπύρος Παπαδόπουλος αλλάζουν χρόνο μουσικά, έχοντας ως πρώτο όνομα τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος θα έχει μαζί του τους Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρη Βαρθακούρη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστο Νικολόπουλο, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και Ήβη Αδάμου στο τραγούδι.

Πηγή:e-tetradio.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours