Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε ύστερα από αρκετά χρόνια να βγάλει την επόμενη σεζόν και εκείνος στον αέρα το δικό του reality μαγειρικής, παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες του παρελθόντος (το 2010 η απόπειρα με το «Τοp Chef» απέτυχε παταγωδώς, όπως και το 2018 με το «Ηell’s Kitchen»).

Στο κανάλι, όμως, θεωρούν ότι πρέπει να ανάψουν αυτοί το… μάτι της κουζίνας, δεδομένου ότι όλοι μέσα στην πανδημία το έχουν ρίξει στο… μαγείρεμα!

Μάλιστα, σχεδιάζουν το μαγειρικό τους reality να βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν, δηλαδή, από Σεπτέμβριο και μετά, έτσι ώστε να αποφευχθεί η… μετωπική σύγκρουση με το «Master Chef», που, ως γνωστόν, το Star θα το ξεφουρνίσει από τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με το Enjoy, έχει αρχίσει ήδη το ψήσιμο από τη μεριά του ΑΝΤ1 τόσο στον Δημήτρη Σκαρμούτσο όσο και στον Λευτέρη Λαζάρου, που τα πιάτα του ξετρέλαναν στο Προεδρικό Μέγαρο μέχρι και τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώτος, όπως λέγεται, θα ηγηθεί της μαγειρικής ομάδας, η οποία θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, ενώ ο δεύτερος θα έχει καίριες παρεμβάσεις!

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2010 έως το 2013 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στους δημοφιλείς τηλεοπτικούς διαγωνισμούς «Master Chef» και «Μaster Chef Junior» του ΜEGA μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Λουκάκο. Το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στην αναβίωση του «Master Chef» του Star, έχοντας τη θέση του κριτή και μάλιστα εμφανίστηκε και στις δύο εκδοχές του reality, ενώ αποχώρησε οικειοθελώς πριν από τη δεύτερη σεζόν.

Πηγή:tvnea.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours