Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ξυπνά με αμνησία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ALPHA που καθηλώνει κάθε βράδυ εκατομμύρια τηλεθεατών.

Όπως θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες, ο Αντώνης ξυπνάει με αμνησία, ο πατριός της Νάντιας την εκβιάζει ώστε να πάρει τα λεφτά των Σταματάκηδων χωρίς όμως να γνωρίζει το παραμικρό για το τεστ DNA, ενώ η Καλλιόπη σοκάρεται καθώς θυμάται την κατάρα της πεθεράς της.

Πιο αναλυτικά, ο Αντώνης ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην εντατική, έχοντας δίπλα του τη Μαρίνα.

Όλοι οι φίλοι του και συγγενείς τους είναι χαρούμενοι που κέρδισε τη μάχη με το Θάνατο, αλλά εκείνος δεν είναι πλέον ο ίδιος άνθρωπος. Ο βαρύτατος τραυματισμός του του έχει προκαλέσει απώλεια μνήμης. Σοκαρισμένη, η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπός της δεν την αναγνωρίζει πια.

Είναι μια ξένη για εκείνον και οι γιατροί που τον παρακολουθούν δεν μπορούν να δώσουν απάντηση, για το πότε θα επανέλθει πλήρως η μνήμη του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή του αλλάζει άρδην, όπως και της Μαρίνας, ενώ δεδομένης της κατάστασής του δεν θα μπορεί να εξασκήσει τα επαγγελματικά του καθήκοντα ως αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου.

Τέλος Μαθιός και Καλλιόπη οργανώνουν ένα «σχέδιο απελπισίας» ώστε να πάρουν από τον Μανόλη το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή.

https://youtu.be/6UedrEsDI0w

sportime.gr

About Post Author