Λαχταριστή και Πρωτότυπη. Νόστιμη και Χαλαρή. Απολαυστική και παρεΐστικη. Είναι η νέα εκπομπή μαγειρικής του chef Αλέξανδρου Παπανδρέου που έρχεται στον ΣΚΑΪ από την Κυριακή 3 Απριλίου στις 17.40 και μας ξεναγεί στον κόσμο του BBQ.

Ο Αλέξανδρος, ανανεωμένος και πιο χαλαρός από ποτέ, βγαίνει από το στούντιο, παίρνει τους δρόμους, μεταφέρει τις μαγειρικές του γνώσεις εκτός κουζίνας και μας αποκαλύπτει τα πάντα για το ΒΒQ.

Έμπειροι αλλά και επίδοξοι ψήστες φαίνεται ότι έχουν πολλά να μάθουν ακόμη για την αγαπημένη τους συνήθεια! Ο γνωστός chef δίνει συμβουλές για το καλύτερο ψήσιμο, προτείνει πρωτότυπες συνταγές και τεχνικές και ανακαλύπτει αυθεντικούς, ΒΒQ masters από όλη την Ελλάδα. Ταξιδεύει στην ελληνική ύπαιθρο, εντός και εκτός Αττικής και δεν χάνει χρόνο να στήσει το αγαπημένο του BBQ στα πιο όμορφα και μοναδικά σημεία, άλλοτε έξω στη φύση ή στο πάρκο και άλλοτε στην αυλή ενός φιλικού σπιτιού.

 

Παρέα µε ανθρώπους που αγαπούν το BBQ ή μόνο µε το συνεργείο του, ο Αλέξανδρος µας δείχνει συνταγές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αγαπούν… τη φωτιά! Κρεατοφαγικές ή vegetarian, παραδοσιακές ή έθνικ, αλµυρές ή γλυκές – οι προτάσεις είναι απλά αμέτρητες. Ο Αλέξανδρος μαγειρεύει αλλά παράλληλα, απολαμβάνει την ύπαιθρο και τη φύση µε τους φίλους του, κολυμπά στο ποτάµι, κάνει αναρρίχηση ή ξεκινά τη µέρα του µε το αγαπηµένο του τρέξιµο για να απολαύσει την ανατολή του ηλίου.

 

Ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, μοναδικές εικόνες από την ελληνική ύπαιθρο, αγαπημένες δραστηριότητες στη φύση και κυρίως συνταγές και όλα τα μυστικά για τους λάτρεις του ψησίματος είναι τα συστατικά του BBQ STORIESπου έρχεται στον ΣΚΑΪ με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

 

Πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου,

και κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours