Μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της επιστροφής του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, σειρά είχε και η δεύτερη εκπομπή παραγωγής και παρουσίασης του Αντώνη Κανάκη να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το «Βινύλιο» ξεκίνησε τις προβολές του την Παρασκευή το βράδυ και βρήκε απέναντί του στον ανταγωνισμό ελληνικές σειρές με σταθερό κοινό. Δυστυχώς για τον παρουσιαστή και την ομάδα του η πρεμιέρα δε στέφθηκε με τα νούμερα που θα περίμεναν οι ίδιοι και δεν κατάφερε καν να πλησιάσει την τηλεθέαση της πρώτης θέσης.

Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA ήταν εύκολα πρώτο στο γενικό σύνολο με 15,4% ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε το 16,8%. Το «Βινύλιο» βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μόλις 11,2% στο γενικό σύνολο αλλά 14,3% στο δυναμικό κοινό.

Πολύ κοντά του στο γενικό σύνολο βρέθηκε η ελληνική μυθοπλασία της ΕΡΤ, με τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» να φτάνει το 10,1%.

Αναμένονται τα νούμερα τηλεθέασης και των επόμενων εβδομάδων για να δούμε αν η αλλαγή ώρας και καναλιού επηρεάσει συνολικά τις επιδόσεις της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη και της θεσσαλονικιώτικης παρέας του.

Πηγή:dailymedia.com.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours