Η Βάσω Λασκαράκη θα είναι στον Alpha την επόμενη σεζόν, θα παρουσιάσει εκπομπή αλλά δε θα είναι στην ώρα της Ελένης Μενεγάκη.

Ποια τελικά θα αντικαταστήσει την Ελένη που φεύγει;

Πρώτο το “Πρωινό” και ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει ότι η Βάσω θα είναι την επόμενη σεζόν στο σταθμό της Κάντζας και θα παρουσιάσει εκπομπή, όμως υπήρχε η πιθανότητα η εκπομπή της να μην είναι 1 έως 3 το μεσημέρι δηλαδή την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Ελένης.

Ο Άρης Καβατζίκης είχε πει στην εκπομπή του: «Υπάρχει διάθεση και από τη Βάσω και από τον σταθμό… δεν έχουν τελειώσει οι διαπραγματεύσεις, δεν είναι μόνο οικονομικά. Θεωρώ ότι πρέπει να διευθετηθεί και η ζώνη… Θα μας εκπλήξει η ζώνη της Βάσως δηλαδή δε θα είναι 1 με 3 το μεσημέρι, αλλά ίσως να είναι νωρίτερα, να είναι 12:10 με 2…»!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Βάσω Λασκαράκη θα αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10 έως 12, δηλαδή θα παίρνει πάσα από το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια θα ακολουθεί μία νέα εκπομπή που θα έχει διάρκεια δύο ώρες 12 έως 2 και θα την παρουσιάζει η…. Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι γυναικεία υπόθεση η πρωινή ζώνη του Alpha έως και το μεσημέρι!

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours