Στο προηγούμενο κείμενο μας αναφερθήκαμε στην κίνση-ματ του ΑΝΤ1 να μετακομίσει τις “Άγριες Μέλισσες” στις 10, δημιουργώντας τρελή αναστάτωση στον ALPHA που καλείται να διαχειριστεί τον μην προβλεπόμενο αντίπαλο του ομοειδούς προγράμματος “Αγγελική”.

Η στρατηγική κίνηση, όμως, του ΑΝΤ1 επιφέρει και ένα πρόβλημα. Σε περίπτωση που η late night ζώνη ξεκινά στις 11.30 περίπου, αυτό είναι παράλληλα “δώρο” στο “Big Brother” του ΣΚΑΙ. Το νέο ριάλιτι με δεδομένο πως θα βρίσκεται λιγότερη ώρα απέναντι από τις “Άγριες Μέλισσες”, μπορεί να ελπίζει σε καλύτερα ποσοστά.

Είναι γεγονός (και αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο) πως τα late night προγράμματα, όσο πιο νωρίς ξεκινάνε και αντιμετωπίζουν τα ακριβά προιόντα του ανταγωνισμού, τόσο υστερούν σε τηλεθέαση. Ας πάμε πίσω στο 2017 που τα σόου της Acyn Media “τραβούσαν” σε διάρκεια μέχρι τις 2 παρά το ξημέρωμα και η late night ζώνη του ΑΝΤ1 ζοριζόταν πολύ. Το ίδιο ίσχυσε και στις αρχές του

“2night show” το 2018 που ξεκινούσε αρκετά νωρίς.

Ένα late night αντιμέτωπο αρκετή ώρα με ένα “GNTM” ξεκινάει με ένα τεράστιο μειονέκτημα. Τα 30 λεπτά πριν τις 12 για την έναρξη τέτοιων προγραμμάτων κρίνονται απαγορευτικά.

Εκτός και αν ο ΑΝΤ1 έχει ετοιμάσει κάποια ανατρεπτική κίνηση που θα “αναστατώσει” τον ανταγωνισμό. Βλέπετε, ο Τζώρτζης Ποφάντης έχει να διαχειριστεί ένα πρόγραμμα περίπου 20% πιο φθηνό από το περσινό, με αποτέλεσμα η όποια δυνατή κίνηση-ματ να έγγειται στον “πείραγμα” των ωρών.

Πηγή: tvnea.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours