Νέα δεδομένα στην τηλεόραση μετά και την ολοκλήρωση της εξαγοράς της τηλεόρασης του Alpha , του Alpha 989 και του Alpha Θεσσαλονίκης από την Motor Oil. Με δεδομένο τον έλεγχο του Star και των ραδιοφωνικών σταθμών της Star Επενδυτική, από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, στην αγορά των ΜΜΕ έχει δημιοργηθεί ένας πολύ ισχυρός πυλώνας. Οι σταθμοί Star και Alpha συστεγάζονται και συνεργάζονται σε μια σειρά από ζητήματα κρίσιμα στην καθημερινή παραγωγή του τηλεοπτικού προϊόντος.Η συνεργασία-“βαρόμετρο” έχει επιρροή στο μερίδιο της αγοράς της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου την ενημέρωση και τον πολιτισμό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Motor Oil έχει ωε εξής:

Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί των εταιρειών Alpha Δορυφορική τηλεόραση Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha), Alpha Ραδιοφωνική (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 στην Αττική) και Alpha Ραδιοφωνική Κρόνος (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96,5 στη Θεσσαλονίκη) από τη Mediamax Holdings Limited.

Σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων της 2ας Δεκεμβρίου 2019 και της 11ης Φεβρουαρίου 2020, η Μoτορ Όιλ (ΕΛΛΑΣ) Διυλιστήρια Κορίνθου ενημέρωσε ότι η παραπάνω συναλλαγή ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουλίου 2020.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours