Μάνος Μαγιάτης: Δεν συνεχίζει στην Ιωάννα Μαλέσκου

Το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή, Love It ανακοίνωσε Μάνος Μαγιάτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο οποίος από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έγραψε για το τέλος της συνεργασίας του με την καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

“Στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή!

Με αφορμή τις ευχές σας, απο χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή loveit στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εαν προσπάθησαν για το αντίθετο. Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωράμε … και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα”, έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram.

Νέα σεζόν, νέα σχέδια για τον Μάνο Μαγιάτη ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις  τόσο με το Mega, όσο με το Open για το νέο πρόγραμμα της σεζόν που ξεκινά. Για την ώρα πάντως ο ίδιος δεν έχει περάσει σε ανακοινώσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours