«Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν, πονάνε, υποφέρουνε, ματώνουν κι αρχίζουν πάλι απ’ την αρχή» λέει o Στέλιος Ρόκκος και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του ΑΝΤ1 ταιριάζει γάντι!

Μπορεί η ωραία Ελένη να χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στην Αχλα της Άνδρου, αγκαλιά με τις κόρες της, αλλά η τύχη της στα επαγγελματικά της δουλεύει σε… γοργούς ρυθμούς!

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες (και επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Espresso» στο οποίο λέγαμε πως η παρουσιάστρια θα πάρει τις ανάσες της και θα κάνει το απόλυτο comeback), ο ΑΝΤ1 και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται σε συζητήσεις. Οι επαφές της με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μάλιστα έχει πέσει η πρόταση για ένα εβδομαδιαίο σόου στη βραδινή ζώνη.

Μην απορήσετε, λοιπόν, αν η παρουσιάστρια, η οποία έχει δει την καριέρα της να εκτινάσσεται στο κανάλι της οικογένειας Κυριακού, επιστρέψει στον σταθμό που την έστεψε βασίλισσα.

Για την ιστορία, το 1995, η ωραία Ελένη υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μία σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Ταυτόχρονα, άρχισε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε σε βασίλισσα της TV. Το 2005 πήρε μεταγραφή για το κανάλι Alpha και ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν, ενώ από το 2011 μέχρι το 2020 παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη».

Η μετεγγραφή της στον Alpha το 2005 τής στοίχισε την καλή σχέση της με το κανάλι του ΑΝΤ1 και τότε ο αντιπρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού είχε πει το περίφημο «Όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος». Όμως, τα πάντα στη ζωή αλλάζουν και ένα τραγικό γεγονός στάθηκε η αφορμή για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους και αυτό δεν ήταν άλλο από τον χαμό του ιδρυτή του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού. Τότε η Ελένη, όχι μόνο είχε τιμήσει με την παρουσία της στην κηδεία τον άνθρωπο που λάτρεψε επαγγελματικά πολύ (το ίδιο και εκείνος), αλλά είχε λυγίσει στο ύστατο «χαίρε».

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours