Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 18:40 και κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή

Ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει για 7η επιτυχημένη χρονιά στο StarΤο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο και πιο συναρπαστικό από ποτέ, για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο NISSAN JUKE!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο,  καλοπροαίρετο χιούμορ και με αποστάσεις ασφαλείας, τους νέους παίκτες στο ανανεωμένο, ολοκαίνουριο πλατό με νέα γραφικά.  

Μαζί του, η εντυπωσιακή Βάλια Χατζηθεοδώρου, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Στο παιχνίδι θα υπάρχουν νέες κατηγορίες στους γρίφους και νέες φέτες στον τροχό, που θα κρύβουν ευχάριστες ή και δυσάρεστες, κάποιες φορές, εκπλήξεις. Όπως πάντα, συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

Ο  «Τροχός της Τύχης» έχει χαρίσει μέχρι τώρα 14 αυτοκίνητα σε τυχερούς παίκτες και ο Πέτρος Πολυχρονίδης εύχεται αυτή τη χρονιά να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο και όλοι οι νικητές να φεύγουν από το πλατό με το δικό τους ολοκαίνουριο αυτοκίνητο!

Το σύνθημα είναι ένα, «Όποιος γυρίζει, κερδίζει

Εκτέλεση Παραγωγής:  Green Pixel

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Executive Producer: Σάββας Βέλλας, Πέγκυ Χόλη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Σκηνοθεσία:    Τάσος Σινάπης

Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς

Οργάνωση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου

 

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours