Επιστρέφει «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος»! (vid)

Επιστρέφει στην τηλεόραση, ένα από τα πιο πετυχημένα πρότζεκτ τηλεπαιχνιδιών, το οποίο κατάφερε όχι απλά να απογειώσει την τηλεθέαση αλλά και να διαδοθεί σαν σλόγκαν.

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι ‘Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος’, το οποίο βασίστηκε στο βρετανικό ‘The Weakest Link’ που μεταδόθηκε σε 50 χώρες του κόσμου. Στην Ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2001 από το ΜΕΓΚΑ και θα λέγαμε ότι έχει ταυτιστεί με το «δηλητήριο», την αυστηρότητα και το βλασυρό ύφος της τότε οικοδέσποινας, Έλενας Ακρίτας.

Αναμφίβολα, ήταν ένα πολύ πετυχημένο τηλεπαιχνίδι, το οποίο κατάφερε όχι μόνο να απογειώθει στον πίνακα τηλεθέασης αλλά και να γίνει σλόγκαν, «Λυπάμαι πολύ.Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος», το οποίο ακούγεται μέχρι σήμερα.

Το συναρπαστικό και γρήγορο αυτό τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην τηλεόραση της Κύπρου και χαρίζει καθημερινά μέχρι και €5.000.

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι ‘Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος’ θα προβάλλεται καθημερινά από το τον Σεπτέμβριο στο ΡΙΚ1 του κρατικού καναλιού της Κύπρου, με παρουσιαστή τον πετυχημένο Κύπριο παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Τάσο Τρύφωνος.

Αν θέλετε να είστε κι εσείς ένας από τους παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο ποσό των €5.000, τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας στο 99005050 ή στέλνοντας email στο adinamoskrikos@cybc.com.cy.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours