Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αποχώρησε από τον Alpha

Η ανακοίνωση της πρώην συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη στα social media

Παρελθόν από τον Alpha αποτελεί πια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι της Κάντζας μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος μιλά για τη «μάχη» με τον καθρέφτη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στον Alpha ενώ έκλεισε με ένα αισιόδοξο μήνυμα για νέες επαγγελματικές περιπέτειες.

“Ποιος θα μου το λέγε ότι με ετούτο εδώ τον καθρέφτη θα ζούσαμε μαζί 8 χρόνια, θα αγαπιόμασταν, θα μισιόμασταν, θα κλαίγαμε, θα γελούσαμε, θα ανταλλάσσαμε τόσα «πώς είσαι έτσι, μαύρο χάλι» και άλλα τόσα ‘φτου σου, κούκλα μου’. Αναμετρήθηκα πολύ με αυτόν τον καθρέφτη, όπως αναμετριόμαστε όλες είτε είμαστε 60, 70, 80 ή 90 κιλά (ο συγκεκριμένος με είδε σε όλα τα παραπάνω μεγέθη) και παρότι ο αντικατοπτρισμός δεν με ευχαριστούσε πάντα, ευτυχώς είχα τα κορίτσια @sinacheri, @olgalag, @vivian_rouvela & @charamikrou, που κάθε φορά που με έβλεπαν συννεφιασμένη γιατί το ρούχο δεν μπαίνει, μου έλεγαν χαμογελώντας ‘καλέ μη σκας, θα βρούμε άλλο!’. Εν ολίγοις, μέχρι να αποδεχθείτε τον εαυτό σας (που είναι πράγμα δύσκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι), φροντίστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αποδέχονται, όπως ακριβώς είστε. Τελευταία σέλφι καμαρινιού. Πάμε γι’ άλλα!”.

https://www.instagram.com/p/CDCGAqnFIAy/?utm_source=ig_web_copy_link

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours