Η εξέλιξη που έχει θορυβήσει στελέχη και εργαζόμενους στον σταθμό

Το µεσηµέρι της Τρίτης και ενώ είχε υπάρξει µπαράζ δηµοσιευµάτων και πληροφοριών όλες τις προηγούµενες ηµέρες, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε ακόµη ένα σιβυλλικό µήνυµα-βέλος προς τη διοίκηση του Alpha. «Είµαι αργή να πάρω αποφάσεις, αλλά άµα τις πάρω, τρένο τις πάω» ανέφερε στον «αέρα» της εκποµπής της η παρουσιάστρια µε αφορµή έναν διάλογο που είχε µε την καλεσµένη της Μαρία-Λουίζα Βούρου.

Οι πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον της ταυτίζονται απόλυτα µε αυτήν την ατάκα της. Η παρουσιάστρια φέρεται να κατέληξε στην οριστική απόφαση αποχώρησής της από το κανάλι µε τη λήξη του συµβολαίου της, αµέσως µετά την επιστροφή της από εξωτικό προορισµό τον οποίο επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα µαζί µε την οικογένειά της.

Πηγές που τηρούν την ανωνυµία τους υποστηρίζουν πως στην απόφασή της αυτή οδηγήθηκε από µια σειρά καταστάσεων που της έδειξαν πως δεν έχει εντός καναλιού τη θέση και την προσοχή που είχε τα προηγούµενα χρόνια. Μια άλλη πληροφορία που ενισχύει αυτό το σενάριο αναφέρει πως µεταξύ Alpha – Μενεγάκη υπήρξαν και κάποιες οικονοµικές εκκρεµότητες, οι οποίες όµως λύθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα. Πάντως ενώ µέχρι τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες, τώρα που λέγεται πως πήρε τις αποφάσεις της δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Μάζεψε τα πράγµατα

Ηδη, σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, κάποια πράγµατα που βρίσκονταν χρόνια στο καµαρίνι της Ελένης Μενεγάκη έχουν φύγει µε προορισµό το σπίτι της στα Μελίσσια. Αυτό που µέχρι στιγµής δεν επιβεβαιώνεται, αλλά λέγεται και ακούγεται ευρέως, είναι πως έχει σταλεί και επιστολή της παρουσιάστριας προς τη διοίκηση του Alpha, µε την οποία ανακοινώνει πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους µετά την τυπική λήξη του συµβολαίου της.

«∆εν έχει ρήτρα αποκλειστικής διαπραγµάτευσης. Μετά την ηµεροµηνία λήξης είναι ελεύθερη» υποστηρίζει πηγή που µίλησε στο «TV Εθνος». Πάντως, πηγή από το κανάλι της Κηφισιάς ανέφερε πως «ο σταθµός δεν κάνει κανένα σχόλιο για ενεργό συµβόλαιο µε ορίζοντα επταµήνου», προσθέτοντας πως «το συµβόλαιο Μενεγάκη – Alpha λήγει την 31η Ιουλίου 2020».

Πηγή:peoplegreece.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours