Απόψε ο ημιτελικός του MasterChef– Ποιοι θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό; (vid)

Μέχρι το τέλος της ημέρας, οι πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, ανάλογες με το στάδιο στο οποίο πλέον βρισκόμαστε, θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ

Μετά τις αποχωρήσεις του Γιώργου Λασκαρίδη και του Δημήτρη Μπέλλου, μια μεγάλη μέρα ξημερώνει για την τετράδα του MasterChef 4 τη Μαρία, τον Σταυρή, τον Τζoν και τον Σταύρο. Η πιο σημαντική ημέρα, αυτή των ημιτελικών, ξεκινά!

Από τη μία πλευρά, τρεις πολυδιάστατοι μάγειρες, ο Σταύρος, ο Τζoν και ο Σταυρής, δεμένοι με μια ισχυρή φιλία, και από την άλλη, η Μαρία, μια πολύ δυναμική μαγείρισσα, με σημαντική εξέλιξη εντός του διαγωνισμού, θα παλέψουν για να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό τους.

Μέχρι το τέλος της ημέρας, οι πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, ανάλογες με το στάδιο στο οποίο πλέον βρισκόμαστε, θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ.

To MasterChef 4 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αφού απόψε θα δούμε τον ημιτελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Σταύρος, Τζον, Μαρία και Σταυρής καλούνται να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βλέπουμε τους τέσσερις φιναλίστ να κάνουν τον απολογισμό τους για όλα αυτά που έζησαν από τη στιγμή που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι σήμερα.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος: «Δε φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, δεν έχω δεθεί με κανέναν εκτός από τον Δημήτρη, ο οποίος δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, οπότε όλους θέλω να τους φάω λάχανο, τέλος».

Στη συνέχεια την ακούμε να λέει ότι ο Σταύρος έχει καλύτερη απόδοση από τον Σταυρή, αλλά ο Σταύρος είναι χαμηλών τόνων και δεν καυχιέται. «Δεν μου άρεσε που από την αρχή ο Σταυρής έλεγε πως εκείνος είναι ο νικητής. Έχει κάνει πολλές «πατάτες» (σε δοκιμασίες)», πρόσθεσε η Μαρία.

Ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που στο τέλος της ημέρες θα φύγουν με την πικρή γεύση της αποτυχίας; Γιατί  Σταυρής και Τζον ξεσπούν σε κλάματα on camera;

Με ένα Τεστ Δημιουργικότητας, που θα χρειαστεί να εμφανίσουν όλους τους κρυμμένους μαγειρικούς άσσους, ο Σταύρος, ο Τζον, η Μαρία και ο Σταυρής, θα μαγειρέψουν για την πρόκριση στο πιο σημαντικό σημείο του διαγωνισμού, στον Μεγάλο Τελικό και στις δύο θέσεις διεκδίκησης του τίτλου του νέου MasterChef της Ελλάδας.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours