Αποχωρεί από τον Alpha – Το ανακοίνωσε μέσω instagram

Το τέλος της εκπομπής «Οδηγός Καλής Ζωής», αλλά και της συνεργασίας του με τον Alpha, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ο δημοσιογράφος μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε όσους δούλεψαν σκληρά για αυτή την εκπομπή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι σχεδιάζει το επόμενο τηλεοπτικό του ταξίδι.

«Ο «οδηγός καλής ζωής», τελειώνει …οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς.

Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια.

Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος, αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους.

Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε.

Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω.

Εις το επανιδείν …», έγραψε ο Μιχαλης Κεφαλογιάννης και συνόδευσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα με μια σειρά από φωτογραφίες με τους συνεργάτες του.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Διαβάστε ακόμα:

About Post Author

+ There are no comments

Add yours