Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από τις πρόσφατες αλλαγές στην off peak ζώνη του ΑΝΤ1 που πρώτο το youfly.com σας αποκάλυψε την Παρασκευή και σήμερα το κανάλι του Αμαρουσίου αλλάζει εκ νέου το πρόγραμμά του στην μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη μετά τον πανωλεθρίαμβο που σημειώθηκε με τον ανταγωνισμό μάλιστα και συγκεριμένα το “Καλό μεσημεράκι” να κετοξεύει τα ποσοστά του.

Γιατί εκεί που το πρόβλημα ήταν εντοπισμένο το απόγευμα, βάζοντας το “Rouk Zouk” στις 15.30 αντί για τις 15.00, με τον τρόπο αυτό κατέστρεψαν και το τηλεπαιχνίδι με την Ζέτα Μακρυπούλια που φέτος ήταν το μόνο που φαινόταν ότι “άντεχε” τον ανταγωνισμό.

Ετσι, από σήμερα κιόλας το “Κωνσταντίνου και Ελένης” επιστρέφει στις 14.00. Στις 15.00 επιστρέφει και το “Rouk Zouk”, ενώ από σήμερα θα έχουμε πάλι στο πρόγραμμα στις 16.00 και το “Taxi- Bits” με τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα με την προβολή ωστόσο των πρωτότυπων επεισοδίων να παραμένουν το Σαββατοκύριακο – κάτι που έχουμε εν πολλοίς ξεχάσει και εκτός από εμένα και οι τηλεθεατές. Ωστόσο, με την επανάληψη και μόνο δεν θυμίζεις την ύπαρξη ενός προγράμματος.

Παράλληλα, αμέσως μετά το δελτίο στη νοηματική στις 16.30, το “Rouk Zouk” επανέρχεται στις οθόνες μας΄όχι με επανάληψη αλλά με ακόμα ένα πρωτότυπο επεισόδιο. Μάλιστα, παρά τα χαμηλά ποσοστά που σημείωσε το παιχνίδι τις δυο μέρες (χθες και προχθές) που εφαρμόστηκε η προηγούμενη αλλαγή, ο σταθμός επιμένει να “καίει” με τον τρόπο του και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Τίνα Μεσσαροπούλου

Πηγή:tinasmess.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours