Αναλυτικά οι διάλογοι της Ζήνας Κουτσελίνη με τις Σφήκες

Eπιτέλους το μυστήριο λύθηκε και μάθαμε τι ακριβώς ενόχλησε τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια του STAR είχε προγραμματισμένο ραντεβού στα Στούντιο Κάππα το απόγευμα της Τρίτης για να κάνει εγγραφή για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκεί της είχε ζητηθεί  μέσω του Μανώλη Σκοπελίτη που είναι υπεύθυνος καλεσμένων, εάν ήθελε να περάσει και από το ” απαγορευμένο ” δωμάτιο των τριών κοριτσιών που φέτος αντικαθιστούν τις “Μύγες” που ήταν πέρυσι στο The 2night Show. Ο Γρηγόρης το ζήτησε και η Ζήνα  ασφαλώς και δέχτηκε να το κάνει για να βοηθήσει την εκπομπή και τον παρουσιαστή που σέβεται και εκτιμά όλα αυτά τα χρόνια.

Η συμφωνία και το κόνσεπτ ήταν να δώσει συμβουλές στα τρία κορίτσια το πως να γίνουν παρουσιάστριες και δεν υπήρχε κάποιο ερωτηματολόγιο προγραμματισμένο. Όταν ξεκίνησε ο διάλογος ρωτήθηκε η Ζήνα να μπορούν να της μιλήσουν στον ενικό και έδωσε το “Οκ” και η πρώτη ατάκα ήταν “εντάξει Κυρά Ζήνα ξεκινάμε “! Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε μιας και τα κορίτσια έχασαν τον έλεγχο πλην της Φελίσιας Λαπάτη που είχε καταλάβει και νιώσει την αμηχανία και την οργή της παρουσιάστριας. Σαρτίνι, Μαλέσκου, Χρηστίδου  άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι με ερωτήσεις και ατάκες πέραν της λογικής.

Η Ζήνα απαντούσε στα ερωτήματα, και  έδινε ατάκες μαλιστα  του στυλ: «Ο Σαρτίνι θέλει την Ελένη» της είπαν και η ίδια απάντησε «η Ελένη τον θέλει»;  Μέχρι εδώ καλά… Τα κορίτσια επειδή έβλεπαν οτι είχαν να κάνουν με έμπειρο και ετοιμόλογο άνθρωπο,  δεν έπαιρναν ατάκες που ίσως ήθελαν σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό και άρχισαν να μιλούν και να ρωτούν πράγματα που είχαν μια σεξιστική έκβαση. Εκεί έχασαν και τον έλεγχο.Εμείς για πρώτη φορά σας μεταφέρουμε ερωτήσεις που τέθηκαν προς την παρουσιάστρια.

«Πες με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς;», «έχεις πάει με κάποιον  καλεσμένο σου”, «μιλφάρα», «σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής¨, εκφράσεις τύπου βαριέμαι φέρτε ένα τσιγάρο, άντε να τελειώνουμε είμαστε εδώ για 1000 ευρώ μικτά και έχουμε βαρεθεί , αν την έχει πάρει ο ύπνος κατά την διάρκεια της εκπομπής και πολλά άλλα που πραγματικά σοκάρουν για τρία νέα κορίτσια που έχουν ρόλο σε μια πετυχημένη και αγαπημένη εκπομπή. Επίσης της ζητήθηκε να σηκωθεί να κάνει tik tok λέγοντας της  ” σήκω να κάνεις ένα στα γρήγορα αφού είσαι χορευταρού ” με έναν τρόπο εντελώς υποτιμητικό . Με προσταγή μάλιστα της το ζήτησαν. Εδώ να σας θυμήσω ότι η Ζήνα όταν είχε πάει στον Νίκο Μουτσινά καλεσμένη είχε χορέψει , είχε “τσαλακώσει ” τον εαυτό της και το έκανε με χαρά και συμμετείχε μαζί της και ο παρουσιαστής.

Καθ όλη την διάρκεια της κουβέντας που είχε φτάσει στα 10 λεπτά  συνεχίστηκαν οι ερωτήσεις με ατάκες  για τα γεννητικά όργανα των ανδρών και αυτό πλέον οδήγησε την Ζήνα να σηκωθεί και να φύγει. Αφού όμως είχε αρχίσει να δίνει απαντήσεις στο ίδιο ύφος με τις χυδαίες εκφράσεις που δεχόταν ερωτήσεις. Έμεινε εκεί έχοντας στο μυαλό της το πως αυτό μπορεί να φτιαχτεί και να μονταριστεί για να βοηθήσει μια στήλη μιας εκπομπής που είναι του Γρηγόρη και εκπροσωπεί ένα μεγάλο κανάλι που λέγεται ΑΝΤ1.

Η φράση που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν αυτή που είπε η Σούπερ Κική κοιτώντας την καλεσμένη τους: “Με κούρασες, σε βαρέθηκα”! Αυτή η φράση μετά από ένα ποτάμι ακατάλληλων λέξεων και ύβρεων ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία σηκώθηκε να φύγει και μάλιστα δεν ενέδωσε στις προσπάθειες ούτε του Γρηγόρη Αρναούτογλου ούτε της αρχισυντάκτριάς Νάνσυς Αντωνίου να μείνει στην συνέχεια να κάνουν την συνέντευξη. Άλλωστε όποιος ξέρει καλά την παρουσιάστρια ποτέ δε θα υποκριθεί στα συναισθηματά της και αν δεν είναι καλά ποτέ δε θα κάνει κάτι για να το κάνει .

Πηγή:newspistol.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours