Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου επίσημα στην ΕΡΤ

Μία ακόμα σειρά με την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου θα εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ την επόμενη σεζόν.

Τίτλος της η «Τούρτα της μαμάς» και θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον προσεχή Οκτώβριο στην ΕΡΤ1. Η πρόταση εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ της ΕΡΤ και πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα εβδομαδιαία οικογενειακή κωμωδία θα έχουν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου.

Το υπόλοιπο καστ δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά θα υπάρχουν και πολλοί που θα συμμετέχουν ως guest, αφού η ιστορία θα εκτυλίσσεται κάθε φορά έχοντας ως επίκεντρο τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια –κυριακάτικα, σαββατιάτικα, γιορτινά, κλπ– με πλήθος καλεσμένων διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθήσεων. Το μυστικό όμως θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς –που θα υποδύεται η Καίτη Κωνσταντίνου- η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη.

Να αναφέρουμε ότι την επόμενη σεζόν η κρατική τηλεόραση επενδύει στον τομέα της μυθοπλασίας καθώς αυτή είναι η τρίτη σειρά που ετοιμάζουν για την επόμενη σεζόν. Βέβαια από το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά πόσο σωστές ή όχι είναι οι επιλογές της διοίκησης και σε αυτό τον τομέα…!

About Post Author

+ There are no comments

Add yours