Η απάντηση της παρουσιάστριας για την ανάρτηση που έκανε στα social media, το πρωί της Δευτέρας – Για εξετάσεις οι συνεργάτες της

Αναστάτωση έχει προκληθεί με τη σημερινή αναβολή τελευταίας στιγμής της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας ανέβασε μία φωτογραφία στα social media, ποζάροντας μόνη στο πλατό πριν ανάψουν τα φώτα. Στη συνέχεια, το κανάλι της Κάντζας έστειλε ανακοίνωση που ανέφερε ότι η μεσημεριανή εκπομπή δεν θα προβληθεί τελικά και το δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί μία ώρα νωρίτερα.

«Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή “Ελένη” δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής. Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας “Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω”. Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει» έγραφε η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η δημοσίευση, όμως, της παρουσιάστριας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους followers της. Μάλιστα, ένα από τα σχόλια άφηνε σαφές υπονοούμενο ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν αυτή που επιθυμούσε να βγει η εκπομπή της στον αέρα. Κάτι που εξόργισε την παρουσιάστρια, η οποία έσπευσε να απαντήσει:

«Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πώς θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληροί; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours