Η διευκρίνιση του ηθοποιού για τη φράση «Άχου και δεν με νοιάζει» προκάλεσε την έκρηξη

Καλεσμένο τον Τρύφωνα Σαμαρά είχαν το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό και η κουβέντα πήγε στον Σταμάτη Φασουλή και στη διευκρίνιση που έδωσε στο τελευταίο live του J2US για τη δήλωσή του «Άχου και δεν με νοιάζει» (που έκανε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1) ότι δεν αναφερόταν στον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά στις ερωτήσεις που του έκαναν. Η συγκεκριμένη διευκρίνιση προκάλεσε «έκρηξη» στους συνεργάτες του Πρωινού, οι οποίοι ξεσπάθωσαν εναντίον του ηθοποιού.

Το λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει».

Η Φαίη Σκορδά, στη συνέχεια, τόνισε: «Νομίζω το γύρισε εκ των υστέρων… Όταν δέχεσαι και λες ναι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, πρέπει να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Όταν λες όχι, το λες επειδή δεν θες να υποστείς κάποιες συνέπειες που επιβαρύνουν ένα προφίλ, ένα βιογραφικό».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς που ήταν καλεσμένος είπε πως η φράση πήγαινε σε εκείνον και όχι στην ερώτηση που του έγινε. Ενώ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, με την κουβέντα να απλώνεται.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επανήλθε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή. Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος».

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours