Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τη Ζόζεφιν: «Θα ήθελα να βγει και να πει συγγνώμη»

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Ζόζεφιν για το περιστατικό που συνέβη στα MAD AWARDS την ώρα της ανακοίνωσης του βραβείου της, η Ναταλία Γερμανού επανήλθε στο θέμα και ο λόγος της ήταν κοφτερός.

«Άρα το επιμύθιο είναι ότι δεν επιτρέπεται να σπρώχνουμε ανθρώπους εργαζόμενους της παραγωγής, μπορούμε όμως να σπρώχνουμε και να φερόμαστε όπως νομίζουμε σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Όχι, κατ’ εμέ. Συγγνώμη Ζόζεφιν. Δεν συμφωνώ. Θα επιμείνω στην άποψή μου της προηγούμενης εβδομάδας ότι ήταν μία κακή σας στιγμή. Μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν», είπε ενοχλημένη η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Δουλειά του ποιος θα πάρει καλό πλάνο είναι του σκηνοθέτη της βραδιάς, αυτός ελέγχει. Έχει 48 κάμερες μέσα στον χώρο, θα βρει τη σωστή λήψη, τη σωστή στιγμή που θα πάρει το καλό πλάνο από τη βράβευση της Ζόζεφιν».

«Θα ήθελα να βγει και να πει «συγγνώμη που σε σπρώξαμε, συγγνώμη που σου φωνάξαμε φύγε». Μόνο αυτό θα ήθελα εγώ. Δεν θέλω όλες τις άλλες εξηγήσεις. Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε εργαζόμενους της παραγωγής και φίλους καλλιτεχνών, άρα σπρώχνουμε κατά βούληση, δεν είναι έτσι. Συγγνώμη», κατέληξε, σε πολύ υψηλούς τόνους, η Ναταλία Γερμανού.

About Post Author