Η διευκρίνιση που έκανε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης στο περασμένο «J2US» Σταμάτη Φασουλή, ότι η δήλωσή του ( «άχου και δεν μ’ ενδιαφέρει…») στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν αναφερόταν στον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά ειπώθηκε απλώς για να αποφύγει τις ερωτήσεις που του έκαναν, προκάλεσε μεγάλο ντόρο στο «Πρωινό».

Όταν έπαιξε το επίμαχο απόσπασμα, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω, όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν και τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει».

Η Φαίη Σκορδά, στη συνέχεια, τόνισε: «Όταν δέχεσαι και λες ”ναι” σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, πρέπει να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Όταν λες ”όχι”, το λες επειδή δεν θες να υποστείς κάποιες συνέπειες που επιβαρύνουν ένα προφίλ, ένα βιογραφικό».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τότε επανήλθε πιο …δυναμικά: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή! Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο, αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours