Έκλεισε! Η Ελεονώρα στην πρωινή ζώνη με μετακίνηση του δελτίου στη 1

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη.

Κάποιες από τις φήμες μάλιστα ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να μιλά με άλλο τηλεοπτικό σταθμό και στο τέλος της σεζόν να αποχωρεί από τον ALPHA.

Ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική αφού όχι μόνο παραμένει στο κανάλι αλλά αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή… αλλά όχι ψυχαγωγική, όπως πιστεύουν κάποιοι, αφού μάλιστα θα είναι κάτω από την «ομπρέλα» του ενημερωτικού τομέα του σταθμού.

Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά και του newsit.gr, η  Ελεονώρα θα κάνει καθημερινή εκπομπή με infotainment θεματολογία, που σημαίνει με τα κυριότερα θέματα της ειδησεογραφίας αλλά και με δόσεις ψυχαγωγίας. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχει ξεκινήσει από τα δελτία ειδήσεων, οπότε η ενασχόλησή της με την ενημέρωση σε συνδυασμό με την εμπειρία της στην ψυχαγωγία μπορούν να «παντρευτούν» σε μία infotainment εκπομπή. Η διοίκηση του ALPHA λοιπόν σκοπεύει να την αξιοποιήσει στην πρωινή ζώνη, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και πριν από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αφού την επόμενη σεζόν η Ελένη Μενεγάκη θα έχει αποχωρήσει από το σταθμό, τότε το δελτίο ειδήσεων θα ξεκινά να μεταδίδεται στη μία το μεσημέρι, οπότε η Ελεονώρα θα βγαίνει στον αέρα κάπου στο τρίωρο 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι στα σχέδια της διοίκησης είναι να συνεχίσει να παρουσιάζει και μία φορά τη βδομάδα την εκπομπή «Μεσάνυχτα» που θα μπορεί να τα λέει με τους καλεσμένους της… πιο άνετα.

Η καινούργια infotainment εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει πρεμιέρα την καινούργια σεζόν και θα ανήκει στο ενημερωτικό τμήμα του σταθμού για να καλύπτει τις κυριότερες ειδήσεις αλλά και ό,τι συμβαίνει εκείνη την ώρα…!

Πηγή:tvnea.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours