«Άγριες Μέλισσες»: οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας

Εκεί που πιστεύεις ότι όλα… και όλοι… στο Διαφάνι θα βρουν σιγά σιγά το δρόμο τους… έρχονται οι ανατροπές από το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη με καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Δικαιολογημένα και την προηγούμενη βδομάδα οι «Άγριες Μέλισσες» πέταξαν πολύ ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας εβδομαδιαία μέσο όρο 30,2% στο γενικό σύνολο και 28,6% στο δυναμικό κοινό.

Κι όπως φαίνεται από όσα θα συμβούν στα επεισόδια και αυτής της βδομάδας το ενδιαφέρον για τη σειρά του ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί αφού απόψε, στο 57o επεισόδιο, η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω;

Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης. Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας; Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος. Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος από τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours