Μία μεγάλη σύγκρουση θα δούμε στα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Τάκης και ο Νικηφόρος θα πιαστούν στα χέρια, για χάρη του μικρού Σέργιου. Όπως αποδεικνύεται, ο Τάκης Δοξαράς δεν τήρησε την υπόσχεσή του στην Δρόσω να κρατήσει χαμηλό προφίλ στο Διαφάνι. Προκαλεί, όχι μόνο με την συμπεριφορά του, αλλά και με τα λόγια του.

Οι εξελίξεις που ακολουθούν θα είναι συγκλονιστικές, με τον Αθηναίο Τάκη Δοξαρά να παίζει όλα του τα χαρτιά, προκειμένου να διεκδικήσει ξανά την Δρόσω. Θα φτάσει στα άκρα για να φέρει την πραγματική μητέρα κοντά στο παιδί της, αλλά και για να αποσπάσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από αυτή την ιστορία. Ως που θα φτάσει ο αδίστακτος εαυτός του;

Ο Τάκης φωνάζει στις Άγριες Μελισσες

Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης απειλεί και ο Νικηφόρος ξεσπάει

Ο Τάκης φαίνεται αποφασισμένος να βγει κερδισμένος από μια πλεκτάνη που θα στήσει ο ίδιος. Απειλεί την Ασημίνα πως αν δεν του δώσει χρήματα, θα μιλήσει σε όλο το Διαφάνι για το παιδί. Στόχος του είναι, όχι μόνο να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και να πιέσει ψυχικά την Ασημίνα, ώστε εκείνη να αποσυρθεί από την υπόθεση του παιδιού.

Καθώς η Ασημίνα συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να χειριστεί άλλο την κατάσταση, αρπάζει τον μικρό Σέργιο και εξαφανίζεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV o’clock για τις Άγριες Μέλισσες, ο Τάκης συνεχίζει τις απειλές και ο Νικηφόρος τρέχει να τον βρει. Οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, καθώς ο Τάκης δε διστάζει να απειλήσει κι εκείνον. Ο Νικηφόρος ξεσπάει και τον αρπάζει στα χέρια του.

Ο Τάκης απειλεί την Ασημίνα και ο Νικηφόρος ξεσπάει στις Άγριες Μέλισσες

Προβλέπεται πως στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα ακολουθήσει μία μεγάλη σύγκρουση, ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Ο Νικηφόρος, αρκετά φορτισμένος, αλλά και φοβισμένος πως η κατάσταση θα εκτροχιαστεί, απαγορεύει στην Δρόσω να πλησιάσει ξανά το παιδί του. Η Δρόσω, χάνοντας την μοναδικό της σύμμαχο, όσον αφορά στην επαφή με το παιδί, απελπίζεται.

Εκεί είναι, που ο Τάκης την ιντριγκάρει να μην τα παρατήσει. Την παρακινεί να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πάρει αυτό που της ανήκει: το παιδί της. Η Δρόσω, με αφορμή την εξαφάνιση της Ασημίνας, βρίσκει νέο σύμμαχο, τον Κωνσταντή. Ο Κωνσταντής φαίνεται αποφασισμένος να βοηθήσει την γυναίκα που αγαπάει και στρέφεται κατά του αδερφού του.

Ο Τάκης μιλάει με την Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Πηγή: Youfly.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours