Ψηλά στις διαδικτυακές ακροαματικότητες ο Zeppelin 106.7

Βρέθηκε στο Top 10 των ροκ σταθμών στο e-radio.gr.

Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα της απήχησης του δημόσιου ροκ σταθμού, στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του. Και παρά το γεγονός ότι προς το παρόν παίζει μόνο μουσική, χωρίς διαφημίσεις και εκπομπές, και γίνονται ακόμη προσπάθειες για την βελτίωση του σήματός του στα FM. Σύμφωνα με την τελευταία εβδομαδιαία μέτρηση του e-radio.gr, ο Zeppelin 106.7 βρέθηκε «με το καλημέρα» στην ένατη θέση ανάμεσα σε 41 ραδιόφωνα του είδους (FM και web radios), σημειώνοντας για αρχή ένα 2%.

Μπροστά του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Atlantis 105.2 στην έβδομη θέση με 5,1%, το Rock Radio 104.7 της Θεσσαλονίκης στην έκτη με 7,4%, το Radio Gold στην τέταρτη με 9,4%, ο 1055 Rock της Θεσσαλονίκης στη δεύτερη με 13,2% και ο Rock FM 96.9 στην πρώτη με 26,4%. Απών από τις μετρήσεις είναι ο Red 96.3.

Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός ότι στην κεντρική σελίδα του Zeppelin 106.7 στο ert.gr έφυγε η περιγραφή που έλεγε ότι είναι «το νέο ΡΟΚ ραδιόφωνο της ΕΡΤ» και μπήκε μια νέα και πιο γενική, «το νέο μουσικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ».

Πηγή:e-tetradio.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours