Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού

Σε δημοσίευμα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου που αναφέρει ότι το site «Jenny. gr», της ανήκει και έλαβε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», απαντά με ανάρτησή της στο twitter η Τζένη Μπαλατσινού.

Η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια τονίζει ότι πρόκειται για fake news.

Η κυρία Μπαλατσινού εξήγησε ότι έχει πουλήσει την ιστοσελίδα «jenny.gr» εδώ και ένα χρόνο σε μεγάλο μιντιακό όμιλο και απευθυνόμενη προσωπικά στον Στέλιο Κούλογλου έγραψε: «Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη».

«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Jenny Balatsinou@JennyBalatsinou

Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη.

Επίσης, το ίδιο το σάιτ jenny.gr, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η κυρία Μπαλατσινού δεν έχει μετοχική σχέση και, επιπλέον, ότι η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» έγινε από το σάιτ δωρεάν:

«Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/o-koylogloy-kai-ta-fake-news-ti-anakribeies-grafei-gia-tin-tzeni-mpalatsinoy

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours