Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση δοκιμάζεται σε όλους τους τομείς. Οικονομία, πανδημία, ελληνοτουρκικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και τα σχόλια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς δίνουν και παίρνουν.

Εκτός από την χάραξη πολιτικής στρατηγικής στο Μαξίμου δίνουν ιδιαίτερη βάση και στην επικοινωνιακή πολιτική και κυρίως στις εμφανίσεις των στελεχών της παράταξης στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι τελευταίες παραφωνίες όπου εμφανίζονται στελέχη που είτε δεν μπορούν να υπερασπιστούν τις κεντρικές πολιτικές γραμμές της κυβέρνησης, είτε ενδιαφέρονται περισσότερο για την προσωπική τους προβολή, δεν έχουν μείνει απαρατήρητες απ’ το Μαξίμου.

Το τηλεοπτικό αλαλούμ και οι αστοχίες οδηγούν σε αποφάσεις και αλλαγή επικοινωνιακής στρατηγικής, πριν να είναι αργά.

Σε όλους αυτούς λοιπόν θα γίνει ισχυρή σύσταση να περιορίσουν τις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους το επόμενο διάστημα. Υπουργοί και βουλευτές που είχαν καθημερινό… στασίδι στα τηλεοπτικά πάνελ θα μπουν σε πολιτική καραντίνα. Και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες…

Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη είναι η δημιουργία μιας ομάδας κρούσης που θα βγαίνει στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ysterografa.gr o Πρωθυπουργός εκτιμά ότι θα πρέπει να υπάρχει μια ομάδα κρούσης που θα εκπροσωπεί την κυβέρνηση και τις κεντρικές πολιτικές της στα ΜΜΕ, με συγκεκριμένη ατζέντα και κατευθυντήριες γραμμές, προκειμένου να αποφεύγονται αρρυθμίες και αστοχίες, που υπονομεύουν το συλλογικό έργο.

Οι αλλαγές έρχονται και σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Τουλάχιστον απ’ τα… σεσημασμένα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής που δεν έχουν μάθει να μένουν στο τηλεοπτικό περιθώριο…

Πηγή:dailymedia.com.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours