Εκτός από τον Alpha υπάρχουν και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Δημήτρη Κοντομηνά στα media. Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Alpha από τη Motor Oil, ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατέχει το 95,31% της SIXOMEN Limited, η οποία κατέχει το 100% των μετοχών της Κοσμοραδιοτηλεοπτική ΑΕ που ελέγχει το Κανάλι 9 στη Θεσσαλονίκη. Το Κανάλι 9 στην Αθήνα ανήκει κατά 54,76% στη Xanatech Limited, κατά 44,84% στη Mandelord Investments, κατά 0,29% στον Νίκο Ευαγγελάτο και κατά 0,11% στη Sixomen Limited.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μετέχει στην Dalantel LTD, η οποία αποτελεί τη μοναδική μέτοχο της εταιρίας Νέα Εποχή Εμπορική και Επενδυτική ΑΕ, η οποία με τη σειρά της συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο (με ποσοστό 55,87%) της εταιρείας SportDay ΑΕ. Επίσης, η Μαρία Κοντομηνά μετέχει στην υπό εκκαθάριση Intertime Entertainment, καθώς και στις Solecast Investment Limited, Deftol Limited, Pridiemo Holdings Limited, Fraytone Limited και Pesach Trading Limited. Μέσω της Deftol η Μαρία Κοντομηνά είναι μέτοχος στη Solar Media, η οποία λειτουργεί το MAD TV.

Τέλος, η Alpha Media, που μεταβιβάστηκε στη Motor Oil, ελέγχει και τις εταιρείες Plus Production ΑΕ (τηλεοπτικές παραγωγές), Utopia Productions Limited (τηλεοπτικές παραγωγέςς) CPCS Technologies Limited (τεχνολογία) και Στίλβων Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Δημιουργίας & Διαχείρισης Διαδικτυακών Ιστοσελίδων, Οργάνωσης & Διαχείρισης Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων.

Πηγή:typologies.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours