Στα «μαχαίρια» η Alter Ego του Μαρινάκη με το Μαξίμου

Εξαιρετικά εκνευρισμένος φέρεται να είναι ο εφοπλιστής-εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης με τη φορολογική Αρχή αλλά και το υπουργείο Οικονομικών μετά την αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκια του αρμόδιου υπουργείου και των φορολογικών Αρχών στις εφημερίδες που ελέγχει η εταιρεία Alter Ego Βήμα και Νέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η έρευνα των Αρχών διεξήχθη πριν από 9 ημέρες, την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος επιδιώκει άμεση συνάντηση με τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια στο Μαξίμου πράγμα που σημαίνει πως ενδεχομένως τα ευρήματα της έρευνας των φορολογικών Αρχών να ήταν σοβαρά. Ωστόσο καμία επί της ουσίας πληροφορία δεν έχει διαρρεύσει μέχρι αυτή τη στιγμή όσον αφορά το πραγματικό αντικείμενο της έρευνας καθώς και για το πόρισμα των αρμόδιων Αρχών.

Όμως, σύμφωνα με κύκλους του κυβερνώντος κόμματος, η κυβέρνηση αρνήθηκε να «εξυπηρετήσει» τις επιθυμίες του επιχειρηματία τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα των ελέγχων από τη φορολογική Αρχή των εφημερίδων Βήμα και Νέα. Περισσότερα δεν έχουν διαρρεύσει για το πώς θα συμπεριφερθεί στο εξής ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου. Η μέχρι τώρα όμως ιστορία καταδεικνύει πως παρ’ όλες τις κατά καιρούς «αψιμαχίες» η στρατηγική συμμαχία καλά κρατεί μεταξύ της Alter Ego και των κυβερνητικών μηχανισμών.

Πηγή:zougla.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours