Με εκπομπές Βαξεβάνης, Κούλογλου, Ακριβοπούλου, Καψώχας – Διευθυντής Σμυρλάκης

Με έγκριση του Αλέξη Τσίπρα άρχισαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του Syriza.tv, της διαδικτυακής δηλαδή τηλεόρασης του ΣΥΡΙΖΑ. Η τηλεόραση πρόκειται να εγκατασταθεί στην Κουμουνδούρου, όχι κατ´ ανάγκη στο υπόγειο, όπου προεκλογικά είχαν εγκατασταθεί τα λεγόμενα τρολ του κόμματος, αλλά σε όροφο.
Μια τηλεόραση στο Διαδίκτυο δεν στοιχίζει πολύ, δεν απαιτούνται ειδικές πλατφόρμες και ακριβές εγκαταστάσεις, προσφέρεται ως η οικονομικότερη λύση και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει πολλά σε αυτήν.
Ο έλεγχος ή κατά τον ΣΥΡΙΖΑ η συνεργασία με τα ΜΜΕ ήταν πάντοτε προτεραιότητά του, κάτι σαν ανεκπλήρωτος πόθος. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήθελε και θέλει πάση θυσία να αποκτήσει τηλεοπτικό Μέσο. Δεν κόλλησε τελικά η συνεργασία με το Open, ούτε με άλλα κανάλια πανελλαδικής ή τοπικής εμβέλειας. Έτσι με εισήγηση του Σκουρλέτη και με έγκριση του Τσίπρα άρχισαν με ταχύ βήμα οι διαδικασίες ώστε να βγει στον αέρα του Διαδικτύου η Syriza.tv. Θα εκπέμπει σε μια από τις υπάρχουσες διαδικτυακές πλατφόρμες.
Ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα που αναλαμβάνουν εκπομπή, όπως αυτό του Βαξεβάνη, των λεγόμενων τηλεοπτικών ορφανών της ΕΡΤ επι ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή του Καψώχα, της Ακριβοπούλου, ενώ τη διεύθυνση του καναλιού θα έχει ο Γιάννης Σμυρλάκης που έφυγε από το Mega. Βουλευτές θα κάνουν σχόλιο, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι εκπομπή θα έχει και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours