Η Naftemporiki TV έρχεται – Πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο

Όλα έτοιμα για να βγει στον αέρα η τηλεοπτική έκδοση της ιστορικής εφημερίδας.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες για την εκπομπή του στο διαδίκτυο και τις συνδρομητικές πλατφόρμες, και την χρήση του διακριτικού του τίτλου, το Ναυτεμπορική TV θα βγει στον αέρα το ερχόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Το λανσάρισμα του νέου οικονομικού καναλιού ανακοινώθηκε με ένα trailer που ανέβηκε στην σελίδα του portal της εφημερίδας στο Facebook.

Την ευθύνη του όλου εγχειρήματος έχει αναλάβει ο έμπειρος δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης ο οποίος έχει προχωρήσει ήδη στη συγκρότηση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος.

Η Naftemporiki TV έρχεται – Γνωστός δημοσιογράφος στην παρουσίαση των ειδήσεων

Οι εγκαταστάσεις και τα στούντιο του νέου καναλιού βρίσκονται στο Ηράκλειο Αττικής καταλαμβάνοντας μια έκταση 2.000 τμ.

Σε αυτό προβάλλονται τα νέα γραφεία της Ναυτεμπορικής στον Πειραιά, οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που θα το στελεχώσουν. Όπως π.χ. ο Τάκης Σπηλιόπουλος, επί σειρά ετών παρουσιαστής ειδήσεων στην ΕΡΤ, και η Νικόλ Λειβαδάρη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Τάκης Σπηλιόπουλος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νέου αυτού διαδικτυακού καναλιού, “Naftemporiki TV” . Να θυμίσουμε ότι ο Τάκης Σπηλιόπουλος κατά το παρελθόν παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Star, Κontra και ΣΚΑI.

Η Naftemporiki TV έρχεται – Γνωστός δημοσιογράφος στην παρουσίαση των ειδήσεων

About Post Author