Δημοσιογράφος που παλεύει με τον καρκίνο συγκεντρώνει σκούφους για καρκινοπαθείς

Σε μια συγκινητική πράξη αγάπης προχωρά ο δημοσιογράφος, Νίκος Τζαντζαράς.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος είχε συγκλονίσει για την μάχη που δίνει με σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου, αποφάσισε να συγκεντρώσει σκουφάκια, τα οποία θα δωρίσει σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε ογκολογικές κλινικές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

«Αν είναι δε κάτι, που πολύ περισσότερο από ένα σκούφο, χρειάζονται οι περισσότεροι πάσχοντες , αυτό είναι το νοιάξιμο.

Εγώ νιώθω πολύ τυχερός, γιατί όλο το “ματς” παίζεται εντός πολλής και πολύ χειροπιαστής αγάπης και φροντίδας. Αλλά δεν είναι όλοι οι αγώνες ίδιοι. Κάποιοι τους δίνουν σε μεγάλες μοναξιές.

Ωραίο θα ήταν όλοι όσοι επισκεφτούν αυτές τις μέρες την ογκολογική, ιδιαιτέρως αν είναι μόνοι, να έφευγαν με ένα δωράκι. Ένα σκουφί κοστίζει κι από 2.5 ευρώ. Είπα να αγοράσουμε όλοι από ένα, να τα συγκεντρώσουμε στο Primo. Όσα κι αν είναι, να τα δώσουμε πρώτα στο Παπαγεωργίου που ξέρω πια που να απευθυνθώ. Μετά στο Θεαγένειο και όσα περισσότερα, τόσο καλύτερα. Όσοι επιθυμείτε, προτιμήστε σκουφάκια ΟΧΙ ποδοσφαιρικών ομάδων. Θα ζητήσω από τις ΠΑΕ συμβολικά, να συμβάλλουν. Επιλέξτε ανεξαρτήτως φύλλου, σκουφάκια one size. Φέρτε τα ή στείλτε τα στην Μιαούλη 10, Καλαμαριά, ΤΚ 55132, PRIMO GROUP MEDIA. Θα φροντίσουμε εντός των γιορτών να πάνε εκεί που πρέπει», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

About Post Author