Μετά την απόφαση του Donald Trump για αποκλεισμό των υπηρεσιών TikTok και WeChat στις Ηνωμένες Πολιτείες, μάθαμε ότι η Microsoft βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση της εφαρμογής TikTok. Όμως φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική εταιρεία που ενδιαφέρεται για την εν λόγω αγορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Wall Street Journal το Twitter βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων με το TikTok σχετικά με έναν “συνδυασμό” των δύο υπηρεσιών. Όπως σημειώνει η WSJ, δεν είναι σαφές εάν το Twitter επιδιώκει την εξαγορά της υπηρεσίας ή κάποιας μορφής συνεργασία. Σε σχέση με τη Microsoft βέβαια, το Twitter δε θα μπορεί να προσφέρει το ίδιο υψηλό ποσό, όμως ίσως αντιμετωπίσει λιγότερο αντιμονοπωλιακό έλεγχο από ότι στα χέρια της Microsoft.

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί οποιαδήποτε ενέργεια από πλευράς των αμερικανικών εταιρειών αν θέλουν όντως να αγοράσουν ή να συνεργαστούν με το TikTok για το κομμάτι που αφορά την αγορά της Αμερικής. Μετά από αυτή την ημερομηνία, το TikTok θα έχει αποκλειστεί και καμία εταιρεία δε θα μπορεί να συνάψει οποιαδήποτε συμφωνία με τη ByteDance, την κινεζική εταιρεία που έχει στην κατοχή της την υπηρεσία.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours