Με το λειτουργικό σύστημα της Google για αυτοκίνητα, διπλασιάζει την υπάρχουσα κάλυψη.

H Google ανακοίνωσε πως το λογισμικό της Android Auto για αυτοκίνητα θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο. Στους ερχόμενους μήνες, το Auto θα γίνει διαθέσιμο σε 36 επιπλέον χώρες και θα περιλαμβάνει τις περισσότερες χώρες από την Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία και αρκετές χώρες της Αφρικής. Στη μεγαλύτερη επέκταση του Android Auto από την ημέρα κυκλοφορίας του, περιλαμβάνεται επίσημα και η Ελλάδα, με τους έλληνες χρήστες.

Ακολουθούν αναλυτικά οι χώρες ανά ήπειρο:

Ευρώπη: Αλβανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Πολωνία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Λιθουανία, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Αρμενία, Λευκορωσία, Βοσνία και Ουκρανία

Ασία: Τουρκία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία

Αφρική: Αγκόλα, Μποτσουάνα

Η Google ουσιαστικά διπλασιάζει τις χώρες στις οποίες πελάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Google Auto, δείχνοντας έτσι ότι αισθάνεται αισιόδοξη για το μέλλον της πλατφόρμας που προσφέρει για οχήματα. Επίσης πρόσφατα ανακοινώθηκε πως τα Android 11 smartphones θα μπορούν να συνδέονται ασύρματα με ένα Android Auto σύστημα, όσο το όχημα περιλαμβάνει εγκατάσταση που υποστηρίζει 5GHz Wi-FI.

Τέλος, η Google ήδη εργάζεται με αυτοκινητοβιομηχανίες για να γίνεται προεγκατάσταση του λειτουργικού της, με πρόσφατα παραδείγματα τις συμφωνίες με Volvo και Audi, των οποίων τα τελευταία μοντέλα θα έρχονται με Android Auto.

Πηγή:insomnia.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours