Το επίσημο site του PS5 άνοιξε για να υποδεχθεί την κονσόλα νέας γενιάς

Η Sony λάνσαρε χωρίς βαρύγδουπες ανακοινώσεις το επίσημο site του PS5, στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει και το ίδιο το site, η κονσόλα νέας γενιάς της Sony, το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020. Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε την ιαπωνική εταιρία να λανσάρει το site που θα φιλοξενήσει τα επόμενα χρόνια όλο το περιεχόμενο της κονσόλας.

Το εισαγωγικό κείμενο στην ιστοσελίδα του PS5 αναφέρει:

Το site έγινε αρχικά αντιληπτό στο Reddit. Με την επίσκεψή του ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί για να λαμβάνει όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το PS5, απευθείας από την πηγή, τη Sony. Με την ιστοσελίδα να βρίσκεται ήδη ανοιχτή, θα μπορούσαμε να πούμε πως βρισκόμαστε λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της κονσόλας.

Αρκετές φήμες κάνουν λόγο για παρουσίαση του PS5 μέσα στο Φεβρουάριο και τώρα που βρισκόμαστε ήδη στις πρώτες μέρες του μήνα, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της Sony για το event. Βέβαια, πρόσφατες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσίαση το Μάρτιο με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν λίγες ημέρες αργότερα.

Ανεξάρτητα αν δούμε το PS5 το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σχετικά σύντομα αφού ήδη η Sony έχει υποβάλλει τις σχετικές άδειες για τα εμπορικά σήματα της κονσόλας, σε πολλές χώρες.

TechRadar

About Post Author

+ There are no comments

Add yours