Πωλήσεις ρεκόρ για την HP – «Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν καταστεί απαραίτητοι»

Η HP διέθεσε έναν άνευ προηγουμένου αριθμό υπολογιστών, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να προσαρμοστούν με την απομακρυσμένη εργασία, όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Enrique Lores, στο CNBC.

«Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε διαθέσει τόσους υπολογιστές και αυτό βασίζεται στην απαίτηση που υπάρχει από άτομα που εργάζονται και μαθαίνουν από το σπίτι» σημείωσε ο ίδιος.

Οι μετοχές της HP αυξήθηκαν κατά 2%, αφού ο κατασκευαστής υπολογιστών ανέφερε καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κέρδους σχεδόν αυξημένου κατά 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε σύγκριση με τις προβλέψεις.

Οι πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών αυξήθηκαν κατά 7% σε ετήσια βάση το τρίμηνο που έληξε στις 31 Ιουλίου και οι πωλήσεις φορητών αυξήθηκαν κατά 32%, ανέφερε η εταιρεία σε σχετικό δελτίο τύπου.

«Οι υπολογιστές έχουν γίνει απαραίτητοι. Στο παρελθόν, μιλούσαμε για έναν υπολογιστή ανά σπίτι. Τώρα βλέπουμε την ανάγκη να έχουμε έναν υπολογιστή ανά άτομο», είπε ο Lores. «Αυτό θα οδηγήσει τη ζήτηση [και] θα παραμείνει έτσι για ένα χρονικό διάστημα».

Η HP παρουσίασε παρόμοια ανάπτυξη και στους εκτυπωτές, η οποία σημείωσε άυξηση καθώς πολλά γραφεία παραμένουν κλειστά.

Πηγή:epixeiro.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours