Επιστροφή στα θρυλικά… 80s, με το It’s OK, ένα Bluetooth φορητό κασετόφωνο!

Αχ αυτή η θρυλική κασέτα, οι άνω των -άντα θα θυμούνται τις «ταπεινές» κασέτες, οι οποίες στη δεκαετία του ΄80 και μέχρι και τα μέσα περίπου της δεκαετίας του ’90 (μέχρι να κυριαρχήσει δηλαδή το CD) ήταν ένα από τα κύρια μαγνητικά μέσα τόσο για αναπαραγωγή μουσικής όσο και data. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πόσο «προβληματικές» ήταν, καθώς ουκ ολίγες φορές υπήρχε ο κίνδυνος να απορρυθμιστούν και να πρέπει μετά να ρυθμίζετε την ταινία με το… μολύβι! Ναι, η ποιότητα τους δεν ήταν και ότι καλύτερα, αλλά αναμφίβολα αποτελούν ένα κομμάτι ρετρό τεχνολογίας, για αυτό και εάν σας έχει πιάσει… νοσταλγική διάθεση, τότε δεν γίνεται να μην σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα portable Bluetooth κασετόφωνο!

To ενδιαφέρον αυτό gadget ονομάζεται It’s OK και αποτελεί μια έμπνευση των Nimm Labs. Το κεντρικό concept είναι ότι πρόκειται στην ουσία για μια Bluetooth based συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα ακουστικά, ενώ μάλιστα δεν λείπει και ένα record button. Φυσικά μπορεί να παίξει όλες τις παλιές σας κασέτες, εάν έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, ενώ θα πωληθεί σε τρία διαφορετικά χρώματα!

its ok cassete player (3)

Όπως συμβαίνει με όλα τα περίεργα και εξαιρετικά πρωτότυπα projects, οι εμπνευστές του το ανέβασαν στο ανέβασαν στο Kickstarter και πράγματι το κοινό ανταποκρίθηκε, καθώς μέσα σε μία μέρα κατάφερε να πιάσει το στόχο των 13.000 δολαρίων και έτσι να πάρει το ΟΚ της χρηματοδότησης. Εφόσον πάνε όλα καλά, το Its OK θα είναι έτοιμο κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο.

Πάρτε ορισμένες δόσεις νοσταλγίας στο video που ακολουθεί…

Πηγή:digitallife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours