Ανακοινώθηκε το Gotham Knights με κυκλοφορία μέσα στο 2021

Η WB Games Montreal ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το Gotham Knights, το νέο κεφάλαιο της σειράς Batman της Warner Bros., όπου θέλει τον Batman να έχει βγει σε σύνταξη (δεδομένου ότι υποτίθεται ότι είναι επίσημα νεκρός), ανοίγοντας τον δρόμο για την εμφάνιση μιας νέας ομάδας από ήρωες- προστάτες της Gotham, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε τους Nightwing, Robin, Batgirl και Red Hood.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νέος τίτλος φαίνεται να ανήκει στο ίδιο σύμπαν με τη σειρά Arkham, να είναι πιο πολύχρωμος σε σχέση με τους άλλους τίτλους της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, καθώς η «οικογένεια Batman» χρησιμεύει ως διάδοχος του Dark Knight, παρά το γεγονός ότι ο Bruce Wayne είναι πραγματικά ζωντανός. Να σημειώσουμε ότι το Court of Owls περιέχεται και αυτό στην εξίσωση, όπως αναμενόταν, μαζί με κακοποιούς όπως ο Mr. Freeze.

Δουλεύοντας μαζί, οι Gotham Nights θα πρέπει να φέρουν και πάλι πίσω την ελπίδα στους πολίτες της πόλης που είναι “γεμάτη” με εγκληματικότητα και φόβο στα στελέχη των εγκληματιών της.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξτε μια ματιά στους Batgirl, Nightwing, Robin και Red Hood σε δράση μέσα από το πρώτο επίσημο trailer του Gotham Knights.

Το Gotham Knights έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

Πηγή:gameover.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours