«ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ» του Κάρολος Ντίκενς | 2ος χρόνος επιτυχίας | Παράταση παραστάσεων μέχρι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Η Γιούλη Ηλιοπούλου και όλοι οι συντελεστές της παιδικής παράστασης «Όλιβερ Τουίστ», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πειραιώς 131 έκοψαν την πίτα τους λίγο πριν την έναρξή της.

Το φλουρί έπεσε στον μικρό πρωταγωνιστή της παράστασης Αλέξανδρο Μαλτεζόπουλο, που υποδύεται τον ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ.

Μια παράσταση που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με απανωτά sold out και παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου. 

Την δημοφιλή ιστορία του μικρού ήρωα, που όλοι αγαπήσαμε, διαβάσαμε και συγκινηθήκαμε όταν ήμασταν παιδιά, μεταφέρει θεατρικά με έναν 20μελή θίασο με σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθετεί η καταξιωμένη δημιουργός Γιούλη Ηλιοπούλου, που έχει αφήσει το δικό της σημαντικό στίγμα στο παιδικό θέατρο.

Τα υπέροχα σκηνικά του Μιχάλη Σδούγκου, οι μαγευτικές μουσικές που έχει επιμεληθεί η Κρίστελ Καπερώνη και τα κοστούμια εποχής με την επιμέλεια της Τζούλια Μάρκο και τα 3DANIMATION συνθέτουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα, που θα γοητεύσει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Με τα σημαντικά και τόσο επίκαιρα μηνύματα του έργου, ο Ντίκενς, μέσω του ήρωα του Όλιβερ Τουίστ, επιλέγει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του μέσα σ’έναν άδικο κόσμο, σε άθλιες συνθήκες, όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν στην απόλυτη φτώχεια. Σε μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων,ο Ντίκενς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας, δείχνοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα,αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας μπορούν να διασωθούν ακόμη και σ’ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικής ανισότητας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 

Ο μικρός ορφανός Όλιβερ βρίσκεται σ’ένα άθλιο ίδρυμα στην Αγγλία του 19ου αιώνα. Όταν τολμάει να ζητήσει λίγο παραπάνω φαγητό από τον ελάχιστο άνοστο χυλό του,τιμωρείται και διώκεται από το σκληρό και  πανούργο διευθυντή του ιδρύματος.Έτσι,καταλήγειαπό το ορφανοτροφείο στους δρόμους του Λονδίνου, εξαθλιωμένος και νηστικός.Δεν αργεί να ενταχθεί σε μια ομάδα μικρών κακοποιών, που την εκμεταλλεύεται ο πονηρός και ανελέητος Φέγκινς. Ύστερα όμως από την εμπλοκή του σε μια ληστεία, καταλήγει στο δικαστήριο καισυνειδητοποιεί ότι θέλει μια καλύτερη και έντιμη ζωή. Με την βοήθεια ενός καλού ανθρώπου αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα της μητέρας του.

Πρωταγωνιστούν:

Νίκος Ζιάγκος, Απόστολος Μαλεπιτζής, Γιάννης Χριστοφάνης, Γιώργος Λουρωτός, Κατερίνα Ταπέ, Νίκος Παππαδάκης, Δέσποινα Κασσιώτη,  Κώστας Γόνης, Χρήστος Γιαννακάκος, Χρύσα Νταή, Δέσποινα Χαριάτη, Ηλέκτρα Τσίπρα

Και τα παιδιά: Αλέξανδρος Μαλτεζόπουλος, Γλυκερία Χασάπη,  Υακίνθη 

Παράσχη 

Trailerπαράστασης:

Προπώληση:https://www.viva.gr/tickets/theater/oliber-touist/

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Η Γιούλη Ηλιοπούλου και όλοι οι συντελεστές της παιδικής παράστασης «Όλιβερ Τουίστ»  έκοψαν την πίτα τους λίγο πριν την έναρξή της.

Το φλουρί έπεσε στον μικρό πρωταγωνιστή της παράστασης Αλέξανδρο Μαλτεζόπουλο, που υποδύεται τον ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ.

About Post Author