Ο Μπρους Γουίλις αλλάζει τη διαθήκη του για να διαγράψει τη Ντέμι Μουρ – Τι αφήνει στις κόρες του

Ο αγαπημένος αστέρας του Χόλιγουντ, Μπρους Γουίλις, αποφάσισε να ξαναγράψει τη διαθήκη του και να βγάλει από αυτήν την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ, αλλά η απόφαση αυτή δεν αναμένεται να επηρεάσει τη σχέση τους.

Πριν από λίγο καιρό, ο Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε την αποχώρησή του αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια ασθένεια που σχετίζεται με εγκεφαλική βλάβη. Αυτή, μεταξύ άλλων, επηρεάζει την καθημερινή του ζωή, καθώς εμποδίζει τις επικοινωνιακές του ικανότητες και την ικανότητά του να μιλάει.

Όπως είναι λογικό, η ασθένεια επηρέασε και την ικανότητά του να εργάζεται ως ηθοποιός, κάτι που οδήγησε στην απόσυρσή του. Αυτό τον έκανε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα του πρόσωπα, μεταξύ άλλων, αφού πλέον έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Τόσο πολύ που πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συντρόφου του, Ντέμι Μουρ, και της Έμμα Χέμινγκ, της νυν συντρόφου του. Ο ηθοποιός αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα και με τις δύο, μαζί καθώς και με όλα τα παιδιά του.

Ο Μπρους Γουίλις αφήνει την πρώην σύζυγό του έξω από τη διαθήκη του

Εξαιτίας όλων αυτών έχει τραβήξει πολύ την προσοχή το αποκλειστικό δημοσίευμα που διέρρευσε το Radar Online, στο οποίο διαβεβαιώνεται ότι ο Μπρους Γουίλις άλλαξε τη διαθήκη του για να αφήσει έξω τη Μουρ. Η μητέρα των τριών παιδιών του δεν θα συμπεριλαμβάνεται πλέον σε αυτή, παρόλο που, σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα, φαίνεται ότι η σχέση τους είναι καλή.

Ωστόσο, αυτό έχει μια αρκετά λογική αιτιολόγηση σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Η τεράστια περιουσία της ίδιας της Ντέμι Μουρ είναι υπεραρκετή για να συντηρήσει τις τρεις τους, την Rumer (34 ετών), Scout (31) και Tallulah (28).

Φροντίδα και αγάπη

Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Γουίλις θα πάει στη νυν σύντροφό του και τις δύο μικρές τους κόρες.

«Ο Μπρους ήθελε να διασφαλίσει ότι η νεαρή οικογένειά του θα φροντιστεί» δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης στο Radar Online.

«Πιστεύει ότι η Rumer, η Scout και η Tallulah έχουν πάρει το καλύτερο από ό,τι έχει να προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή.

»Η διαθήκη του Μπρους επανασχεδιάστηκε στην πραγματικότητα πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών και στη συνέχεια ξανά, όταν έγινε σαφές ότι η υγεία του Μπρους εξασθενούσε».

Πηγή:in.gr

About Post Author