Πόσο σίγουρη είσαι πως αφαιρείς σωστά το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου;

Ενώ έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε δεκάδες συμβουλές για το πώς να βαφόμαστε σωστά, ελάχιστα έχουν γραφτεί για το πως να… ξεβαφόμαστε.

Μπορεί καμιά μας να μη θεωρεί πως ο τρόπος που καθαρίζουμε το πρόσωπο μας είναι σημαντικός, -αν και οι δερματολόγοι το φωνάζουν- ωστόσο ο μόνος τρόπος να έχεις μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα είναι να ξεβαφόμαστε και να ενυδατώνουμε το δέρμα μας σωστά.

Μάθε από τα λάθη σου και σίγουρα από εδώ και πέρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο, καθώς όταν κάνεις σωστά την όλη διαδικασία, το πρόσωπό σου θα είναι και θα φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Τα 4 λάθη στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας

Λάθος 1ο

Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με γαλάκτωμα ακόμα και αν δεν έχουμε βαφτεί όλη μέρα, αφού το καυσαέριο και οι ρύποι της ατμόσφαιρας κάνουν χειρότερη ζημιά ακόμα και από το πιο βαρύ μακιγιάζ.

Κάνε το και θα σοκαριστείς με το χρώμα που θα φύγει από το πρόσωπο σου. Αν δεν το καθάριζες, όλο το βράδυ θα ήταν εκεί μαζί σου.

Λάθος 2ο

Μη χρησιμοποιείται μαντηλάκια καθαρισμού. Αυτά καλό είναι να χρησιμοποιούνται μόνο τις μέρες που δεν υπάρχει δυνατότητα κανονικού καθαρισμού.

Τα 4 λάθη στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας

Λάθος 3ο

Καθαρίστε το πρόσωπό σας- έστω και με λιγότερη σύνεση- και το πρωί καθώς όλη νύχτα η επιδερμίδα μας «δουλεύει» για να αποκαταστήσει τις φθορές τις προηγούμενης ημέρας,

Λάθος 4ο

Χρησιμοποιείστε δίσκους ντεμακιγιάζ και όχι βαμβάκι. Το βαμβάκι φράζει τους πόρους της επιδερμίδας και δεν την αφήνει να αναπνέει τη νύχτα.

Εμείς πάντως κατά καιρούς έχουμε υποπέσει σε όλα τα παραπάνω λάθη, εσύ;

Πηγή:belikeyou.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours