Με μια μόνο πινελιά θα απογειώσετε το κόκκινο κραγιόν -Η κίνηση-ματ για festive μακιγιάζ

Κανείς δεν περιμένει τα Χριστούγεννα για να φορέσει το κόκκινο κραγιόν, αφού αποτελεί ένα από τα βασικά καλλυντικά στο γυναικείο νεσεσέρ.

Κατά την εορταστική περίοδο, ωστόσο, έχει την τιμητική του. Είναι η τέλεια makeup πινελιά για το festive look. Είναι το κραγιόν που φωτίζει το πρόσωπό μας, αναδεικνύει τη θηλυκότητα, ενώ ταιριάζει απόλυτα στις glam στιλιστικές επιλογές μας.

Φέτος, θα πάμε το κόκκινο κραγιόν ένα επίπεδο παραπάνω. Θα προσθέσουμε μία μικρή λεπτομέρεια που θα το κάνει πιο εντυπωσιακό, πιο festive.

Βασική προϋπόθεση, το κόκκινο κραγιόν να έχει ενυδατική υφή, για να πετύχει αυτό που θέλουμε. Ύστερα θα χρειαστούμε glitter σε μορφή σκιάς, μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα ομορφιάς, σε πολλά beauty stands.

Επιλέγετε το glitter της επιλογής σας. Το χρυσό είναι ιδανική επιλογή, καθώς γράφει τέλεια με το κόκκινο κραγιόν, μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και χρωματιστό ή ακόμα και ασημί, με μαύρη βάση.

Εφαρμόζουμε το ενυδατικό, κόκκινο κραγιόν στα χείλη και πριν στεγνώσουν, εφαρμόζουμε με το δάχτυλο μας glitter στο κέντρο και στις άκρες.

Βουτάμε το δάχτυλό μας, ιδανικά το μεσαίο, στο glitter, και παίρνουμε επαρκή ποσότητα. Ύστερα αρκεί να κάνουμε μία απαλή ταμποναριστή κίνηση στα χείλη, για να κολλήσει το glitter πάνω στο κραγιόν. Χρειαζόμαστε αρκετή ποσότητα στο κέντρο και λιγότερη στις άκρες των χειλιών, γι’ αυτό ξεκινάμε από το κέντρο και συμπληρώνουμε όσο χρειάζεται στις άκρες.

Extra Tip: Κάνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό, κόκκινο κραγιόν με glitter. Το πιο βασικό όμως, είναι το κραγιόν να είναι ενυδατικό έτσι ώστε να κολλήσει -ή αλλιώς να «κάτσει»- το glitter όπου το τοποθετήσουμε.

Στο video που ακολουθεί η Violette_fr δίνει τη δική της εκδοχή για glitter lips. Magenta lips με εντυπωσιακό glitter. Ένα ολοκληρωμένο makeup look, πραγματικά εντυπωσιακό.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author