Ανά καιρούς κάθε γυναίκα χρειάζεται αλλαγή στην εικόνα της και στο στυλ της. Συνηθίζεται να ξεσπά στα μαλλιά της, είτε να τα βάφει, είτε να δοκιμάζει διάφορα haircuts!

Σύμφωνα όμως, με τις τάσεις της εποχής και με αυτό που σου προτείνει ο κομμωτής σου! Βέβαια, δεν μπορείς να παραβλέψεις τι ταιριάζει στο πρόσωπο σου και πώς θα αναδείξεις καλύτερα τις γωνιές σου!

Εμείς, σου προτείνουμε 5 cool, μα συνάμα sexy haircuts που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου και θα φρεσκάρουν το look σου!

Δες 5 στυλάτα haircuts:

1. Short bob

refinery29.com

Τα κοντά μαλλιά είναι αναμφισβήτητα sexy, με το short bob να αποδεικνύει πως είναι και chic! To πολύ κοντό καρέ αποτελεί τάση τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα!

Ένα fresh, fun, edgy haircut σαν αυτό, θα σε ξεχωρίσει και θα αναδείξει τις γωνιές του προσώπου σου! Γι’ αυτό άλλωστε πολλές celebrities προτιμούν ένα τέτοιο look!

2. Pixie

hairstylezonex.com

Το pixie look είναι ένα από τα πιο bold haircuts! Το αγορέ κόψιμο στα μαλλιά είναι ταυτόχρονα ένα από τα πιο θηλυκά hairstyles!

Μιας και τονίζει τόσο τα μάτια, όσο και τα χείλη στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Παράλληλα, αναδεικνύει τον λαιμό και τους ώμους, κάτι που πολλοί άντρες βρίσκουν sexy!

Εάν αποφασίσεις να κάνεις αυτή την ανατρεπτική αλλαγή, τότε μην τα κόψεις πολύ μπροστά, έτσι ώστε να πετύχεις το επιμελώς ατημέλητο look. Όπως ακριβώς κάνει η “Tokyo” στην πιο πάνω φωτογραφία!

3. Bowl cut

mochifa.com

Είναι ένα extreme hairstyle το οποίο επιστρέφει από τη δεκαετία του 60 και μοιάζει να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ! Με τη Charlize Theron να απογειώνει το haircut αυτό!

Αλλά η διάσημη ηθοποιός δεν είναι η μόνη που το επιλέγει! Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλές celebrities να προτιμούν το bowl cut! Όπως για παράδειγμα η Rihanna, η Zendaya, μέχρι και η Tyra Banks!

Αν και είναι μια τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά, είναι ένα hairstyle το οποίο θα σε αναδείξει και θα τραβήξει την προσοχή επάνω σου! Καθώς, με ένα stylish haircut σαν αυτό, δεν περνάς με τίποτα απαρατήρητη!

4. Lob με bangs

iamandco.com

Ένα πάντα διαχρονικό και κομψό κόψιμο στα μαλλιά είναι το lob, δηλαδή το long bob! Ένα μακρύ καρέ ίσως είναι η αλλαγή που χρειάζεσαι για φέτος!

Σε συνδυασμό με λίγες αφέλειες μπροστά, θα δώσεις ένα retro style στα μαλλιά σου, θυμίζοντας λίγο κάτι από τα ’70s!

Τόσο τα bangs, όσο και τα καρέ μαλλιά, θα τονίσουν τα ζυγωματικά σου, συνεπώς οι γωνίες στο πρόσωπο σου θα αναδειχθούν περισσότερο! Είναι από τα ιδανικότερα haircuts και φέτος τον χειμώνα!

5. Layers, Layers, Layers

refinery29.com

Αν από την άλλη θες να ανανεώσεις την εικόνα σου με μια πιο ασφαλή επιλογή, τότε το layering στα μαλλιά θα σου δώσει το φρεσκάρισμα που χρειάζεσαι!

Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου κάνεις layers στα μαλλιά, κυρίως στις άκρες, δίνοντας τους έτσι όγκο, αλλά και κίνηση! Έτσι, θα κάνεις την αλλαγή που θες, χωρίς όμως να αποχωριστείς τα μακριά σου μαλλιά!

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Κλείσε αμέσως ραντεβού και κάνε την ανανέωση που θέλεις εδώ και καιρό!

Πηγή:trends.com.cy

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours