Είσαι καλεσμένη σε γάμο το Σεπτέμβριο; Σου βρήκαμε 5 υπέροχα φορέματα έως 50 ευρώ!

Ο Σεπτέμβριος είναι αναμφισβήτητα μετά τον Ιούλιο ο μήνας με τα περισσότερα καλέσματα σε γάμους. Είναι επίσης εκείνος ο μήνας που συνήθως δεν ξέρεις τι να φορέσεις μιας και είναι μεταβατικός.

Με μία διαδικτυακή βόλτα στο eshop της αλυσίδας καταστημάτων Zara βρήκαμε υπέροχα και οικονομικά φορέματα που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Να σου θυμίσω ότι απαράβατος στιλιστικός κανόνας σε ένα γάμο είναι να μην φοράμε ποτέ λευκό χρώμα μιας και εκείνη η ημέρα είναι αφιερωμένη στην νύφη.

Βασικό κριτήριο για την τελική σου επιλογή είναι το ρούχο να σε εκφράζει, να είναι στο σωστό νούμερο προκειμένου να κολακεύει το σώμα σου και να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό.

Το ίδιο άνετα φρόντισε να είναι και τα παπούτσια σου τα οποία πρέπει να επιλέξεις ανάλογα με το μέρος που θα γίνει ο γάμος. Για παράδειγμα αν το πάρτι γίνει σε κήπο δεν θέλεις η ψηλοτάκουνη γόβα σου να «βουλιάζει» μέσα στο χώμα ή αν ο γάμος γίνει σε παραλία το πιο σωστό είναι να επιλέξεις ένα σανδάλι.

Πηγή:entertv.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours